Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex fájni fog?18cm a farka amikor megláttam egy kicsit megijedtem.Mire számítsak,mire készüljek?
Simán meg lehet oldani úgy, hogy ne fájjon, ez viszont valamiért nem olyan elterjedt infó, mint az, hogy huu minden csupa vér lesz, és ennél már csak a szülés fájdalmasabb..
Ahogy már írták, hosszú előjáték kell, közben pedig izgasd a csiklodat.
Talán az sem ártana, ha magát a szüzességedet nem a farkával veszítenéd el, hanem szereznétek egy kisebb dildot.
Jó eséllyel picit zavarni fog az hogy egy méretes farok van benned, hiszen előtte eddig csak fantáziáltál róla. Legyen előjáték, ez elengedhetetlen, és fokozott behatolás. Akár rá is ülhetsz a farokra, irányíthatod a mélységet, játszhatsz vele.
Nem biztos hogy elsőre élvezni fogod, de hogy hamar ráérzel az ízére-szó szerint - az tuti. Utána le sem akarsz szállni róla :d
Pont 18cm essel vesztettem el én is, úgy hogy én meg szűk vagyok alapból.
Fájt bizony, de kellemes is volt mert szerelemből történt. Amúgy szólj rögtön ha fáj és első alkalommal feltétlen tisztázd vele hogy ne nyomja be tövig, hanem szépen az elejét utána lassan a többit.
A következő alkalmak jobbak lesznek 100% de az elsőkön amij picit fájnak át kell esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!