Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős dominához megyek, ez lesz az első alkalom. Leírnátok az elejétől a végéig mire számítsak?
Úgy értem onnantól h kinyitja az ajtót.
Pár nap múlva leszek 18 és úgy döntöttem megajándékozom magam ezzel, mert évek óta erre várok. Csak kicsit "félénk" vagyok és bizonyos helyzetekben nagyon leblokkolok, ezért lenne jó tudni előre h kb mi lesz.
Azt megbeszéltük. Egy lightosabb bdsm lesz mivel első alkalomról van szó, kikötözés, megalázás, illetve fetish. A részleteket rá bíztam. Egyébként kedves volt a hangja, de csak annyit mondott, h melyik utcába menjek, és ha ott vagyok, hívjam fel, és mondja az ajtót.
Nem magára a szeánszra vagyok kiváncsi, hanem h ajtót nyit nekem és akkor onnantól mi van? Pl. egyből elindul-e a szerepjáték, szóval Úrnőnek kell már hívnom amint belépek, vagy előtte csak beszélgetünk, illetve mikor kell fizetni, stb stb...
Félek h tiszta ideg leszek, a lányokkal amúgy is az vagyok, hát még egy dominával, nem akarom fullra beégetni magam, meg aztán mondom, a legrosszabb ha leblokkolok, és akkor még élvezni se fogom..
NE igyál semmit.
Ha nem beszéltétek meg az ilyesmit, akkor csak legyél természetes, és bízd rá magad.
Majd mesélj, hogy milyen volt.
7. Oké. Inkább gyógyfüvet.
Viszont a sörtől, mire odaér, már pisilnie kell. Nagyon!
És az rohadt kínos, ha már ki van kötözve az ember.
Hidd el, tudom.....
Kérdező:
Jó, hát akkor legyél zavarban. Mi baj lehet belőle? Ha kikacag a domina, tekintsd ezt is a játék részének. :D
(És igen, ilyen is volt már...)
Csak legyél kedves és őszinte! Felhívod, elmondja az ajtót. Belépsz, köszönsz, rámosolyogsz.
Mondd el pontosan mire vágysz és kérd meg, hogy csináljátok azt! Ő biztosan tapasztaltabb lesz nálad. Ha nem flegma és partner a dologban, akkor végigvezet az egészen.
Higgiéniára figyelj, valószínűleg ott is lefürödhetsz ha valahol előtte leizzadnál. Ha gátlásos vagy, kérd meg, hogy hadd öleld meg előtte vagy bújj a lábához vagy mit tudom én. A lényeg, hogy oldódj fel, kerüljetek testi viszonyba, mert úgy 100X jobban fogod élvezni. Ha bunkó, flegma és csak le akar tudni, az érezhető. Ebben az esetben mielőtt még bármi történne, lépj le! Egy ilyen első élményt nem szabad elrontani! Azzal legyél, aki emberként kezel, akkor is ha dominaként lesz ott. Ne foglalkozz az idővel, csak engedd át magad! Kell pár perc a feloldódáshoz, és ha korrekt meg te is az vagy, nem nézi percre pontosan az időt. És öcsém, mondd el milyen volt! 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!