Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős dominához megyek, ez lesz az első alkalom. Leírnátok az elejétől a végéig mire számítsak?
Úgy értem onnantól h kinyitja az ajtót.
Pár nap múlva leszek 18 és úgy döntöttem megajándékozom magam ezzel, mert évek óta erre várok. Csak kicsit "félénk" vagyok és bizonyos helyzetekben nagyon leblokkolok, ezért lenne jó tudni előre h kb mi lesz.
Teljesen változó melyik domina milyen, attól is függ mennyire érti a "szakmát", vagy csak egy műdomina aki úgy van vele pálcázz kettőt mert úgy több pénzt tud elkérni a kuncsafttól. Pont úgy ahogy a sima szex sem mindig egyforma.
Becsengetsz, bemész, fizetsz (előre), beszéltek pár mondatot (azért ne fél óráig mert a te fizetett időd pörög), elküld tusolni utána elkezdődik. Nyugi lehet te igen, de ő nem először csinálja. Előtte tájékoztasd meddig akarsz elmenni, hol vannak a határaid, pl. maradhat-e nyoma a szeánsznak. Bár ha profi domina akkor ezeket megkérdezi előre (meg más finomságokat is).
Olyasmiért adsz pénzt ami nem elégít ki és jó párkapcsolatban sokkal jobbat kapsz szívből és nem szolgáltatási kötelezettségből.
Tönkre teszed magad vele.
Köszi a válaszokat. Nekem tényleg az a fontos, hogy fejben lejátsszam előre a dolgokat, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy pánikolok.
A meglepetésekre már csak akkor számítok, ha elkezdődött a játék, de hogy előtte-utána mi van, az sokkal jobban idegesít.
Főleg h (érthető módon) erre soha senki nem tér ki, hiszen mindenkinek a szerepjáték a fontos, nem ami előtte van..
13: eddigi ugyan kevés tapasztalatom azt súgja, az ilyesmire, hogy dominánsan viselkedjenek, a nők nagyrésze nagyon nem vevő.
nyilván vannak kivételek, meg olyanok akik szívből csinálják, de szerinted valakinek mint nekem, akinek már a csajozás is nehézkes, mennyi esélye van mondjuk rátalálni egy ilyen nőre?
Most komolyan:
Nem beszélted meg vele??
Arra számíts, hogy elszedi a pénzed.
Jo nagy hülye vagy, ha ezt szánod első élményednek! "Normális" lotyó nem lenne jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!