Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek fizetôs dominàhoz ismét,ha az elsô alkalom nagyon jó volt,de a màsodik kevésbé?
Egyik társkereső oldalról találkoztam dominával de nem fizetős volt ő így élt ezt a világot képviselte.
Szó szerint rabszolgát csinált belőlem huszonéves fiúként álltam egy nagymama korú nő előtt meztelen elsőnek már a látványtól spricceltem.
Mondta ő is szoktak az izgalomtól lövöldözni a fiúk ha elsőnek vannak nála de ennyit mint én soha senki nem lövöldözött ki előtte.
Alaposan megtörte mindenem kikötözött szolgát csinált belőlem.
Miért fizetnél azért amit más nők alig várnak, hogy velük is megcsináld?
Legyen egy állandó párod és akkor még betegségektől is védve maradsz.
Persze egy profi domina ért hozzá h figyeljen rá, mik a határaid, de ő is tévedhet, stb.
Ha te kérted, akkor ne csodálkozz! Legközelebb jól gondold meg mit kérsz.
Én is jártam már így, h olyat kértem, ami sok volt, pedig a domina úrnő még szólt is, h biztos vagyok benne? Nem lesz ez sok? De én erősködtem, hát meg is kaptam a magamét.
Persze a menekülőszó mindig ott van (nálatok nem volt?) de nem mondtam, h bizonyítsam h kibírom, stb, de azért legközelebb nem kértem azt a dolgot.
Egyébként meg menj el nyugodtan, ez egy tanulási folyamat, minél jobban megismeri a határaidat, annál jobb lesz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!