Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek fizetôs dominàhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek fizetôs dominàhoz ismét,ha az elsô alkalom nagyon jó volt,de a màsodik kevésbé?

Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztatott a gondolat,hogy elmenjek egy fizetôs dominàhoz. Az elsô alkalom felejthetetlen volt,nagyon élveztem minden percét,mert végre kitudtam élni a régi vàgyaimat, ezért pàr hét mûlva elmentem mégegyszer ugyanahhoz a dominàhoz. A màsodik alkalom viszont màr nem volt ugyanakkora élmény mint az elsô,fôképp azért,mert kiprôbàltunk olyan dolgokat,amik mint kiderült még sem tetszenek/nekem màr tûl sok,tûl fàjdalmas volt. Érdemes tehàt tennem még egy próbàt vagy lehet nem nekem való ez a vilàg mégsem?

2020. júl. 28. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Egyik társkereső oldalról találkoztam dominával de nem fizetős volt ő így élt ezt a világot képviselte.

Szó szerint rabszolgát csinált belőlem huszonéves fiúként álltam egy nagymama korú nő előtt meztelen elsőnek már a látványtól spricceltem.

Mondta ő is szoktak az izgalomtól lövöldözni a fiúk ha elsőnek vannak nála de ennyit mint én soha senki nem lövöldözött ki előtte.

Alaposan megtörte mindenem kikötözött szolgát csinált belőlem.

2020. júl. 28. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy menj, de előtte beszéljétek meg a határaidat, menekülőszót, stb. Lehet hogy félreértett, mennyit bírsz. Ne legyen nagy szád, ne vállal előre túl sokat. Ha rendszeresen akarsz menni hozzá, akkor fokozatosan emeljétek a szintet. Te is segíts neki, hogy vigyázhasson rád.
2020. júl. 28. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg profihoz mész, nem pedig csak egy botcsinálta dominához (= sima prosti aki úgy van vele, hogy kicsit korbácsol addig sem kell dugni de cserébe többszörös árat kérhet) akkor látnia kellett volna hol vannak a határaid. Te kérted mi legyen benne a programban. Elmész és megmondod, letisztázod előre hogy hol vannak a határaid. Mondjuk egy profi dominának ezzel kellett volna kezdenie és menet közben is látnia...
2020. júl. 28. 13:38
 4/5 De La Cruse ***** válasza:
35%

Miért fizetnél azért amit más nők alig várnak, hogy velük is megcsináld?

Legyen egy állandó párod és akkor még betegségektől is védve maradsz.

2020. júl. 29. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze egy profi domina ért hozzá h figyeljen rá, mik a határaid, de ő is tévedhet, stb.

Ha te kérted, akkor ne csodálkozz! Legközelebb jól gondold meg mit kérsz.

Én is jártam már így, h olyat kértem, ami sok volt, pedig a domina úrnő még szólt is, h biztos vagyok benne? Nem lesz ez sok? De én erősködtem, hát meg is kaptam a magamét.

Persze a menekülőszó mindig ott van (nálatok nem volt?) de nem mondtam, h bizonyítsam h kibírom, stb, de azért legközelebb nem kértem azt a dolgot.

Egyébként meg menj el nyugodtan, ez egy tanulási folyamat, minél jobban megismeri a határaidat, annál jobb lesz hidd el.

2020. aug. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!