Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Hát, hol is kezdjem? Elég bonyolult az életem. :D Szüleim, elváltak, meleg vagyok és úgy érzem nincs kiút a sülyesztôbôl. Próbálok pozitívan gondolkodni, hogy majd megoldódik valahogy, de azután rájövök, hogy vagy így, vagy úgy, de mindenképp szar lesz. Nem az anyaországban élek, ám itt a homoszexuális kérdés csak roszabb, mint Magyarországon. Ugyanakkor én szeretnék majd szeretni, házasodni, akár örögbefogadni, szeretnék egy normális életet élni, boldogan, anélkül, hogy félnem kellene. Gondolkoztam, hogy majd, ha odakerülök, hogy eljutok az egyetemig, kiköltözzek külföldre, de nem biztos, hogy kibírnám a honvágyat. A családi viszony sem egyszerû (pedig még nem is coming-outoltam) és nem szeretném ezt másokra hárítani és csak úgy kilépni ebbôl. Szeretem a rokonaimat és nem szeretném ôket egyedül hagyni. Nem tudom, hogy mit tegyek majd és már évek óta nem tudok dûlôre jutni ebben a kérdésben, nem várom el, hogy most valaki egy hozzászólással megoldja minden problémám, tudom, hogy lehetetlen, de remélem, hogy van itt olyan, aki tud olyan tanácsot adni, ami hasznos volna számomra. Mindenki válaszát szívesen fogadom, de fôképp azokéra volnák kíváncsi, akik átmentek valami hasonlón.2020. dec. 9. 17:12
11/13 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis önállósodnod kell majd, ha hamarabb elkezded, könnyebben fogod kezelni :D Lehet az egyetemi koli jó lenne majd és ott hasonló gondolkodásúakkal megismerkedsz, ott aztán tényleg nagyon kevert a nép és elfogadóbbak, mint a szüleink nemzedéke. Hétvégente meg hazajárhatsz, igaz nehezebb, de mégis csak tudsz velük találkozni, ha szeretnél :D Napi szintű videocall/chat is akár. Sosem hátrány önállósodni, amíg teheted, addig meg kiélvezed a velük töltött idődet most. Hidd el, nagyvárosi egyetemeken (meg szerintem a legtöbben) nagyon elfogadóak a melegséggel kapcsolatban :) Ne add fel, fényes jövő várhat még rád több tekintetben is, maradj ilyen kedves és pozitív, mindig lehet jobb és a hozzáállásod sokat segít majd :))
12/13 anonim válasza:
Én 19 éves srác vagyok, én Szlovákián élek. Én sem mondtam el a szüleimnek, viszont a 2 legjobb barátomnak elmondtam és teljesen jól fogadták. Át tudom érezni milyen rossz lehet ha csak te tudod, még akkor is amikor elfogadtam magamba, minden nap azzal harcoltam h el e fogadnak. A családom elegé homofob, de ezzel (még) nem tudok mit tenni. Nekem az segített nagyon amikor elmondtam a 2 legjobb barátomnak, egyiknek Messenger üzenetben küldtem egy giffet „i'm bisexual" felirattal 😂 teljesen elfogadó volt, mondjuk róla tudtam h elfogadja. Mondjuk a másik barátomnál más volt a tészta, mivel h lány, és egyszer egy másik lány (leszbikus) meg próbálta őt lesmárolni, mert gondolom fére értette a jeleket. És azóta nagyon homofob megjegyzéseket tett a melegekre, ezért féltem. Neki személyesen akartam, még ma is tisztán emlékszem arra a pillanatra, nem tudom neki egyáltalán elmondani, kb 10 percig próbálkoztam, de nem ment. Mondtam neki h „ valami fontosat akarok elmondani, ami sokat számít nekem, és neked is tudnod kéne" ő próbált nekem segíteni és elkezdte találgatni azt mondja nekem h „ csak azt ne mond h elköltözöl?" 😂 Eléggé aranyos volt, aztán csak nem tudom kimondani akkor előkaptam a mobilom, be mentem a jegyzékekhez és oda írtam, és át adtam neki a telefont. Hát pár másodperc néma csend, mondom neki „ légyszi mondj valamit, mert felrobbanok a idegességtől" azt mondta nekem „ ja csak ennyi? Már megijedtem h el fogsz költözni" aztán azt mondta h elfogad és megölelt. Mind 2 coming outom aprilis elején történt, kb 1 hét volt a 2 coming out között. Utána eszméletlenül szeretve, elfogadva és boldognak éreztem magam, azóta sem változott meg a kapcsolatom velük, és sokkal boldogabb vagyok. Már csak a családomtol félek, mondjuk én is külföldön képzelem el a életem, de még nem tudom h pontosan hol. Minden esetre sok sikert kívánok a coming outhoz, és tud h akár hogy is döntesz az lesz a legjobb döntés, mert mindenhol meg találhatod a boldogságot, így nincs mit veszíteni, és a múlt már csak múlt marad, így nem kell túl agyalni. 19/bi/f.
13/13 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, bár én szlovákiai vagyok. Új életet kezdtem Ausztriában, ahol nyíltan élhetek és a francot sem érdekel hogy a pasimmal élünk együtt. Az otthoniaknak nem mondtam hogy és kivel élek meg milyen körülmények közt, mert tudom, hogy kiakadnának(mit mondanak majd a faluba'). Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb léptem le ide. 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!