Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Élettársi kapcsolat ra van lehetőség, ha meg gyereket szeretnél pénz kérdése lett
Irányított örökbefogadással tudsz gyereket venni 5millától kezdődik a limit, lepapirozva
Így hallottam.
Szia:). Saját tapasztalatomból tanulva nem szabad az összes nagy döntésen úgy rágódni mintha holnapra mindet el kellene dönteni. Fokozatosság.
Az én történetem röviden: tizenévesen már tudtam, szerencsére önmagam elfogadásával nekem nem kellett nagyon küzdeni, de úgy éreztem titkolni kell ezt még...(szülök 15 rossz év után elváltak) így lett hogy 21 évesen randiztam először,22 évesen mondtam el két közeli barátomnak, 23 évesen a szüleimnek, idén 24 évesen a tágabb családnak.
Mindegyik lépéshez lelki erő kellett, de az előző lépésből nyertem a következőhöz a bátorságot. Sokat készültem fejben és önmagammal is akaratos voltam, hogy igenis ez kell a boldogságomhoz, ha most nem is, de 10-20 év múlva milyen jó lesz visszatekinteni. Tehát adott év áprilisban elhatároztam, szeptemberben elmondtam.
Szerintem a hangsúly a lépéseken van, addig ne nagyon gondolkozz azon hol éled majd a 30-as éveid míg nem jutottál el oda, hogy a szüleid legalább 1 éve tudják. A TE BOLDOGSÁGOD SZÁMÍT, amíg nem vagy boldog te sem tudod mások (családod) boldogságát lehetőségeidhez képest biztosítani!!
Az első randin izgultam, a barátoknál kicsit elcsuklott a hangom, de jól reagáltak, ez hatalmas lökést adott (az más kérdés h pont egyikőjük is akkor akarta elmondani, hogy bi..:) ), a szülőknek elmondás pityergősre sikeredett részemről, aztán egy évig egy szó sem eset róla, nem negatív okok miatt, szerintem emésztgették még, nekem kellet újra erőt vennem felhozni a témát ismét, hogy akkor most jönne a család többi része,s ha rájuk hallgatok, ma se tudnák a többiek, de akaratos voltam, ez kell a boldogságomhoz apa, anya, elmondtam és nem szakadt le az ég. Ha idáig eljutsz, kezdve egy biztos támaszt nyújtó baráttal, bőven ráérsz azon gondolkodni, h egyetemet esetleg külföldön(Magyarország?) töltöd-e s mi van, ha ott maradsz vagy épp hazajössz?
Látom, hogy hosszú de le akartam írni, hogy nem vagy egyedül :) A másik: Az EU azon országaiban ahol összekötheted az életed valakivel, Romániában ezt már tiszteletben tartják valamennyire, nemrég volt erről cikk. Ez sem reménytelen annyira.
Utolsóként pedig két dolgot kell a költözéssel kapcsolatban számításba venned: van e lehetőség az élőhelyeden (könnyedén) ismerkedni, ill. mennyire reális, hogy nyíltan tudtok majd helyben letelepedni. Legyen szép napod/estéd:)
Köszi a választ!
Hát, nemrég olvastam, hogy egy felmérés alapján, ahol a homoszexualitás megengedhetôsége volt a téma és 1-tôl 10-ig kellet értékeljék(1-soha;10-mindig), a románok átlagpontja 2.28, a magyaroké 3.92, a legnagyobb Hollandiában, 8.71 és a legkisebb a Kaukázus vidékén, ahol 1.41.(Nem jegyeztem meg, csak viszakerestem a cikket :D) Azért remény mindig van. :D
Itt nem hiszem, hogy túl könnyen tudnák ismerkedni, letelepedni meg maximum a „közeli” nagyvárosban.
Szép estét neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!