Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
A haverjaim állandóan kérdezgetik és szekálnak azzal, hogy mikor vesztem már el a szüzességem. Nem tudják, hogy meleg vagyok és már voltam fiúval. Azt hiszik még 18 évesen is szűz vagyok és csajt akarnak nekem keríteni. Egy buli se telik el úgy, hogy ki ne találnának valamit...
Nem mondhatom el nekik, hogy meleg vagyok, mert kifecsegnék és itt vidéken nem kezelik olyan lazán ezt a dolgot, mint Budapesten. Azt sem adhatom be nekik, hogy lefeküdtem az XY nevű csajjal, mert rájönnének, hogy kamuzok.
Akinek van megoldása, kérem írjon.
Csak kíváncsiságból kérdezősködnek, meg átlátnának a szitán, hogy csak hárítani akarok.
Nem feltétlenül a szexről kérdezősködnének, hanem a csajról. Neve, stb. Elég nehéz lenne bekamuzni valakit.
Én is hasonló helyzetben vagyok csak osztálytársakkal. Sajnos néhány ember nem érzi túlzásnak ezeket megkérdezni. De ha ilyenek a "barátaid" akkor szerintem keress normálisabb barátokat. Akik igazi barátok és nem ilyenek mint ők. Addig meg mond, hogy nincsen kedved buliba menni vagy találj ki valamit. Én a helyedben nem barátkoznék velük ha ilyenek. Nekem saj os muszály kibírnom mert az osztálytársaimról van szó. De szerencsére nem zaklatnak már vele annyira.
A lényeg az, hogy szerintem próbálj meg egy másik társaságot keresni akik normálisak. Velük jobban érzed majd magadat ebben biztos vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!