Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, mindketten huszonéves korunk elején vagyunk, ő meleg. Házibuliban voltunk, és kicsit berúgtam a barátom nálunk aludt, és történt valami ami összezavart. Hazahozott befektetett az ágyba, én meg magamra húztam, meg elkezdtem simogatni az arcát, utána megcsókolt, és itt kapcsoltam, és mondtam neki, hogy én nem vagyok meleg. De meggyőzött, hogy ő kíván engem, meg érzi, hogy én is őt, és nem kell semmit csinálnom ha nem akarom. De már az orális szexnél éreztem, hogy ez jó, jobb mint amikor lánnyal csinálja. Még azt is éreztem hogy talán én is tudnám csinálni neki, és mikor befejezte, akkor már azt éreztem hogy talán mégsem tudnám. De amikor elkezdtem verni, akkor attól ahogy élvezte, hangulatba jöttem, és lesz....., és még a végén ölelkezve aludtunk el. Meg mondtam, hogy mennyire szeretem, és azt mondta, hogy ő is. Annyira boldog volt. Másnap mikor kijózanodtam rosszul éreztem magam, kértem hogy menjen el.Szegény mondta, hogy nem erre számított. De én csak azt éreztem, hogy nem lehetek meleg, és sok lányt felszedtem egyéjszakásra, de mindig rágondolok. És a legrosszabb az, hogy nemcsak az hiányzik amit csináltunk, de mintha beleszerettem volna azt érzem. De két hete nem beszéltem vele, és biztos haragszik rám.
2018. okt. 22. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha hiányzik, és nem csak az amit csináltatok, akkor keresd fel. A másnap reggeli reakciód magyarázd úgy hogy összezavart az ami történt, de most higgadt gondolkodással, mégsem volt olyan rossz. Üljetek le, beszlélgessetek erről. Mellesleg nem kell melegned lenned, ha a lányokat (is) szereted, lehetsz simán bizex. Üdv a klubban :)
2018. okt. 22. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is mielőbb keresd fel és beszélj vele. Lehet, hogy életed legjobb kapcsolatát hagyod ki. Mindenben egyetértek az előzővel.
2018. okt. 22. 21:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Ő hiányzik, ha őszinte akarok lenni magamhoz már akkor éreztem valamit amikor kezdeményeztem. Meg a csók is jobb volt mint a lányokkal akikkel eddig jártam. Nem tudom mi vagyok, de ő nagyon helyes rengeteg nőnek tetszik. Meg mindent megtudtunk beszélni egymással.
2018. okt. 22. 22:06
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ne tétovázz! A kérdésedre a válasz magától érthetődik... Csupán a reggeli reakciódat kell kimagyarázd. Ha mindent meg tudtok beszélni, ez sem kellene gondot jelentsen, azt tartsd szem előtt, mit nyerthetsz ha felkeresed, és megbeszélitek a dolgokat...
2018. okt. 22. 22:07
 5/15 Buran ***** válasza:
84%

Keresd fel, lehetőleg személyesen, és mond el neki, amit itt leírtál. Szerintem megfogja érteni, hogy összezavarodtál, mond el, hogy hiányzik, hogy nem pontosan tudod, mi van, de nem akarod elveszíteni. Nem kell mindig mindent túlgondolni.

23/F/m

2018. okt. 22. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha valóban mindent meg tudtok beszélni, akkor irány a barátod. Mondd el neki, hogy hiányzik, és akkor reggel csak azért viselkedtél úgy, ahogy, mert addig csak lányokkal voltál, és te sem tudtad magadról, hogy érdekel a szex fiúval is. Így az se volt világos neked, hogy biszex vagy. Azt is mondd el neki, hogy nem csak mint barát hiányzik, hanem az is, hogy ismét öleljétek, kényeztessétek egymást.
2018. okt. 23. 07:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Este írtam neki, és megbeszéltük, hogy délelőtt átmegyek hozzá. Elmondtam neki, hogy megijedtem. Ő azt mondta, hogy számított rá, de azt gondolta, hogy majd a buli utáni reggel megtudjuk beszélni, és hogy majd megnyugtat. Mert ő magától, nem mert volna közeledni de mivel én közeledtem, így belement. Meg nem is erőltetett semmit, azt akarta, hogy lassan haladjunk.Bevallottam neki, hogy próbáltam csajozni is, de nem ment mert rá gondoltam, és őt is megviselte, hogy nem találkoztunk. És most én közeledtem csókolóztunk, és én kezdtem s..... először, és jó volt nem jöttek a parás gondolataim. Megbeszéltük, hogy este szexelni is fogunk, meg titokban együtt járunk.
2018. okt. 23. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálok. Lehet, hogy gáz mert lány vagyok, de ettől a történettől beindultam.
2018. okt. 23. 15:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem rontotta el az életemet. Már régóta volt egy erős barátságunk, és tényleg bármiben számíthattam rá. Ő megértő, kedves ember. És lehet, hogy először utáltam magamat meg őt is azért ami történt, de sohasem bántottam volna. És ha heteró lennék, akkor leállítottam volna, meg valamelyik lány érdekelni kezdett volna. Meg nem érezném azt, hogy vele a legjobb a kapcsolatom, meg a szex is.
2018. okt. 23. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
7%
Ha normális életet akarsz magadnak, akkor ezt az estét elkönyveled egy egyszeri botlásnak magadban és azt a fickót messzire kerülöd. Sok sikert.
2018. okt. 23. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!