Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, mindketten huszonéves korunk elején vagyunk, ő meleg. Házibuliban voltunk, és kicsit berúgtam a barátom nálunk aludt, és történt valami ami összezavart. Hazahozott befektetett az ágyba, én meg magamra húztam, meg elkezdtem simogatni az arcát, utána megcsókolt, és itt kapcsoltam, és mondtam neki, hogy én nem vagyok meleg. De meggyőzött, hogy ő kíván engem, meg érzi, hogy én is őt, és nem kell semmit csinálnom ha nem akarom. De már az orális szexnél éreztem, hogy ez jó, jobb mint amikor lánnyal csinálja. Még azt is éreztem hogy talán én is tudnám csinálni neki, és mikor befejezte, akkor már azt éreztem hogy talán mégsem tudnám. De amikor elkezdtem verni, akkor attól ahogy élvezte, hangulatba jöttem, és lesz....., és még a végén ölelkezve aludtunk el. Meg mondtam, hogy mennyire szeretem, és azt mondta, hogy ő is. Annyira boldog volt. Másnap mikor kijózanodtam rosszul éreztem magam, kértem hogy menjen el.Szegény mondta, hogy nem erre számított. De én csak azt éreztem, hogy nem lehetek meleg, és sok lányt felszedtem egyéjszakásra, de mindig rágondolok. És a legrosszabb az, hogy nemcsak az hiányzik amit csináltunk, de mintha beleszerettem volna azt érzem. De két hete nem beszéltem vele, és biztos haragszik rám.
2018. okt. 22. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Fejezzetek mar be a negativitast, meg a sertegetest. Biztos majd feljelenti a kozeli baratjat... eszleny, a korabbi hozzaszolasokrol inkabb nem mondanek semmit, mert kitiltanak az oldalrol. Nincs olyan, hogy valakit melegge tesznek, ez egy erzes, ami barmikor kialakulhat, nincsenek ra szabalyok, de a hulye emberek mar talaltak ra ki, mint az elozo valaszolok. Nincs semmi baj ezzel, orulok, hogy kiirtad es annak is, hogy beszeltel vele es boldog vagy most!! ;) jo volt olvasni:)
2018. okt. 23. 23:09
 12/15 anonim válasza:
71%

el sem tudod képzelni, hogy milyen boldoggá tett ez a kérdés. komolyan, itt vigyorgok (bi/hetero lány)

mindenben egyet értek az előzőkkel, de ha nem vagy biztos benne, azt tanácsolnám, hogy próbáljátok meg még egyszer, nem részegen. lehet, hogy csak az alkohol mámora miatt emlékszel arra, hogy olyan jó volt. viszont semmiképpen ne hagyd veszni! és amit mindenképpen csinálj: mondd el neki, hogy érzel!

ui: légyszi majd írd le a fejleményeket! nagyon kíváncsi vagyok

2018. okt. 23. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Van itt egy negativista, aki leírja nagyokos véleményét! Ne hallgass rá!

Az alkohol lehet, hogy csak az igazságot hozta ki belőled. Nem ő kezdeményezte a dolgokat! Nagyon drukkolok nektek. No meg irigyellek is benneteket! Élőben is szeretnélek látni benneteket, szeretném élőben látni a boldogságotokat! De legalább írd le a fejleményeket!

Hajrá!

2018. okt. 24. 03:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk, már azon gondolkozom, hogy legalább otthon elmondom a szüleimnek, hogy kivel vagyok együtt.Ők elfogadóak, sohasem hallottam róluk egy rossz szót sem két fiú kapcsolata ellen. És mivel jobban szeretem az összes eddigi barátnőmnél legalább a legfontosabb embereknek elakarom mondani. Szüleimnek, tesómnak, nagyszüleimnek.
2018. okt. 24. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt a kitárulkozást a szüleid felé azért ne kapkodd el! Egyrészt, nem olyan régi még az ilyen irányú kapcsolatod a barátoddal. Várd meg, hogy hová fejlődtök. Másrészt a szüleidet akkor érdemes a titokba beavatnod, ha biztos, hogy nem csak általánosságban fogadják el a másságot, hanem akkor is, ha egy családtagról van szó.
2018. okt. 25. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!