Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért olyan jelentős manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan jelentős manapság a homofóbia?

Figyelt kérdés
Az európai kultúra gyökerei a görög-római kultúrába nyúlnak vissza, és ott teljesen elfogadott volt a homoszexualitás/leszbikusság/biszexualitás. Akkor ma miért tekintenek rá sokan perverzióként?

2020. dec. 2. 21:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%

Manapság ha nem az általános dolgokat szereted, máris megvetnek, kibeszélnek, kiutálnak.

Én a politikát látom az egész mögött.

A jelenlegi kormánynak az a célja, hogy az emberek gyűlöljék egymást mindenért. Oszd meg és uralkodj...

Mindenféle eszközzel egymásnak ugrasztják az embereket.

Elég sok az aluliskolázott, ostoba ember, akik nem ismernek dolgokat, és félnek tőlük. Ezáltal úgy gondolják, hogy aki más, az beteg, ne odaillő.

2020. dec. 2. 21:45
 2/25 anonim ***** válasza:
56%

Állandóan a pofámba van tolva, hogy jajj a melegek, jajj a melegek.

Mielőtt lepontoznál szerintem a szexualitás 4 fal közé tartozik heterókra ugyanezt gondolom.

2020. dec. 2. 21:46
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem ma, már a görökök után/mellett sok helyen így látták. Ehhez képest ma már sokkal elfogadottabb.

Mellesleg Rómában kevésbé volt elfogadott mint a Görögöknél. Rómában a köhtudottan homoszexuálisok nem viselhettek bizonyos tisztségeket.

Görögöknél pedig a passzívot lenézték

2020. dec. 2. 21:53
 4/25 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek a 2-essel. Nem a melegekkel van gondom, hanem azzal, ha valaki híreszteli a szexuláis irányultságát, és csak azért is ki akarja kényszeríteni másokból, hogy elfogadják őt. Akkor is, ha történetesen le se sz@arják, hogy meleg, vagy épp biszexuális-e.
2020. dec. 2. 21:55
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

Mert sok a hülye.

Most nézd meg a valaszokat is. Négy fal közt nem foghatod meg a párod kezét az utcán, ugyanúgy jogod sem lesz beteg párod meglátogatásához vagy örökléshez soha.

2020. dec. 2. 22:08
 6/25 A kérdező kommentje:

Az ilyen parádézásokat én se szeretem, se azt, hogy kötelező elfogadni a fent említett szexuális irányultságokat. De azért sok emberben nagyon mély utálat van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.

Nagyon ki tudok ábrándulni az emberekből olyankor például, amikor egy teljesen értelmesnek tűnő felnőtt elkezd beszélni melegekről, és amikor kiejti a "b*zi" szót, úgy elkomorul az arca, a szeme. Nem egy nálam jóval idősebb ismerősömmel kapcsolatban éltem át ilyet. Ha csak poénkodnak a témával, az nem zavar, de ez az utálat nem tetszik. Ja, és a vicc az, hogy én ráadásul heteroszexuális vagyok.

2020. dec. 2. 22:10
 7/25 anonim ***** válasza:
43%

"amikor egy teljesen értelmesnek tűnő felnőtt elkezd beszélni melegekről, és amikor kiejti a "b*zi" szót, úgy elkomorul az arca, a szeme"

Mert más korban nőtt fel

2020. dec. 2. 22:16
 8/25 A kérdező kommentje:
7: Olyantól is láttam ezt, aki velem egykorú. Valamint olyan is van, aki jóval idősebb nálam és nem ilyen.
2020. dec. 2. 22:35
 9/25 anonim ***** válasza:
48%

Persze ez emberfüggő, de emiatt valószínűsítettem:

"Nem egy nálam jóval idősebb ismerősömmel kapcsolatban éltem át ilyet"

Kösz, hogy jobban elmagyaráztad amire gondoltál

2020. dec. 2. 22:46
 10/25 anonim ***** válasza:
11%
Miért, jelentős?
2020. dec. 3. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!