Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el egy homofób srácot akiről tudom , meleg ?
Volt már fent meleg közösségi oldalon . ( igen biztos ő volt ) és egyszerűen nem akar erről tudomást venni . Én meg már belefáradtam , hogy segíteni akarjak neki. Elmondtam neki , hogy számíthat rám, de azóta is lazán homokosnak nevez másokat és lazán b**zinak . 20 éves . Van még esély , hogy benő a feje lágya vagy hagyjam a fenébe ? Nem akarok semmit ráerőltetni , csak érzékeny srác és ha ezt elnyomja magában nem tudom mi lesz vele a későbbiekben .
Én 23 f
Szerintem neked bejön,azért érdekel téged ez az egész ennyire.😉
(egy leszbikus)
3
Igen bejön :) . De már unom a f**szságait amiket csinál a dologgal kapcsolatban !
Az elsőnek nagyon igaza van.
Amíg magát nem fogadja el, addig nem tudsz rajta segíteni. (Ez pontosan ugyanaz, mintha egy alkoholistának akarnál segíteni, amíg maga nem vallja be magának, hogy alkoholista, addig hiába papolsz neki).
A melegeket azért cseszteti, mert ugye egyrészt azt gondolja, hogy a viselkedésük provokálja az embereket és ezért ő az aki szenved, ezért nem fogadnak el minket.
A b-zizás meg azért megy, hogy ő azt láttassa, hogy nagy homofób, még csak véletlenül se legyen gyanús, hogy esetleg ő is meleg.
Te megtetted az első lépést, ha már elfogadta magát, tudja, hogy hozzád fordulhat, de ne erőltesd mert ez csak rosszabb lesz.
15:26
Nem segíteni akar a kérdező,csak egy jót szexelni.LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!