Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek? Ti ha tehetnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Melegek? Ti ha tehetnétek átformalnátok heterókat meleggé😀😀😀? Át lehet nevelni embert bíszexuálissá,vagy akár meleggé?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 22:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Én rávenném őket hogy legalább egyszer kipróbálják hogy milyen fiúval :D

Szerintem egy fiú sokkal érzékibben tud bánni egy másik fiú testével :D

2020. szept. 8. 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Át nevelni nem lehet, de ha át lehetne, akkor eggyel talán megtenném, de nagyon meggondolnám. Mert eléggé önző egy lépés lenne.
2020. szept. 8. 22:06
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem átneveli akarják hanem megbúbolni... a melegek úgy hajtják a heterókat mint heterók a két nővel lenni story-t.

Amúgy nem lehet senkit átformálni, a szexuális preferencia eléggé mélyen "bent ülő" tulajdonság amit utólag már nem lehet módosítani, max. ha valakiben megvan az affinitás akkor a felszínre hozni. Sem pro sem kontra (ahogy egy melegből sem fogsz soha heterót "csinálni", úgy egy heteróból sem meleget, sem biszexet).

2020. szept. 8. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak azokat akik úgy igazán utálják a melegeket mert akkor legalább meg kéne küzdeniük a saját negatív véleményeikkel és azzal a sok gyűlölettel ami a saját fejükben van.
2020. szept. 8. 22:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
(Akik úgy igazán utálják a melegeket azok legtöbbször eleve azok.)
2020. szept. 9. 07:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyira amennyire egy meleget heteróvá...:D
2020. szept. 9. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem nevelnék sem át senkit semmivé. Viszont ha istent játszhatnék, akkor nagyon százalékban teremtenék melegeket, leszbikusokat, hogy mi is nagyobbat meríthessünk és ha sokkal többen lennének, akkor az elfogadás is más lenne, eleve a társadalmi felépítés is, aminek örülnék.

Pl. nem lenne szükség "coming out" cuccra, mert senki sem feltételezné alapból, hogy nekem a lányok tetszenek és nem zaklatna ehhez kapcsolódó beszélgetésekkel (pl. van már barátnőd? mikor akarsz házasodni? stb.)

Ehhez a Föld lakosságának kb. 40% százalékát teremteném homoszexuálisnak, a maradék pedig osztozna a heteroságon és biségen.

2020. szept. 9. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
*sem nem kell, nagyobb
2020. szept. 9. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok és legszívesebben mindenkit biszexxé tennék :)
2020. szept. 9. 17:27
 10/14 anonim ***** válasza:
13%
...Aztán... Kihalna az emberiség!😊... 😮😮
2020. szept. 9. 22:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!