Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek? Ti ha tehetnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Melegek? Ti ha tehetnétek átformalnátok heterókat meleggé😀😀😀? Át lehet nevelni embert bíszexuálissá,vagy akár meleggé?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok vele, hogy ez nem így működik. Ettől függetlenül volt már többször, hogy heteró srác tetszett éppen nagyon. Na, ilyenkor sokat lennék hajlandó adni azért, ha a tudtán kívül, kívülről, egy varázsütéssel hirtelen teljesen meleggé tudnám tenni. :D

A másik, ami konkrét személy nélkül, így általában izgatja kicsit a fantáziámat, az az, hogy milyen lehet bevezetni egy heteró srácot a fiúszex rejtelmeibe. Megmutatni neki azt, hogyan működik, és hogy fiúval is van annyira élvezetes, vagy talán még jobb is, mint lánnyal... :)

2020. szept. 10. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Most nem azért, de miért a lepontozás? Ha mindenki meleg lenne tényleg kihalna az emberiség ez tény. Ja! És én is meleg vagyok, de nem hülye.
2020. szept. 10. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Nincs hetero férfi, csak túl makacs
2020. szept. 12. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszon felnevettem. :D Egyébként ez így azért túlzás szerintem, de tény, hogy sok magát teljesen heterónak beállító, sőt, sok saját magát teljesen heterónak gondoló férfi is hajlandó belemenni egy idő után bizonyos dolgokba. Ehhez persze olyan körülmények kellenek, hogy összezárva egy vagy több férfivel hosszabb időre (pl. börtön, lakatlan sziget stb.) a nőhöz jutás minimális esélye nélkül. Természetesen itt most nem az erőszakos együttlétekre gondolok, hanem amikor kölcsönös egyetértéssel bontakozik ki az érintettek között valami. :)
2020. szept. 15. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!