Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a Ti véleményetek szerint nekem szép lábaim vannak? F/m
2020. júl. 30. 17:27
71/80 anonim válasza:
Ha, szexchatelni szeretnétek, akkor menjetek privátba...
72/80 A kérdező kommentje:
Senki sem szexchatelt. Hol van ez még a szexchattől? A határral mindnyájan tisztában vagyunk.
2020. aug. 18. 15:41
73/80 anonim válasza:
Hajajjj... mindent is csinálnék velük...😍😍
74/80 anonim válasza:
Először megmasszíroznám, finoman. A combod, a vádlid, a talpad, majd kényeztetném a nyelvemmel. Végignyalnám lágyan és szopogatnám a lábujjaidat...😍😍
75/80 anonim válasza:
Nahát...szerintem, nem mindenki van tisztában a határral...ezért van az üzenet funkció, hogy az ilyeneket kettőtök közt beszéljétek meg.
76/80 anonim válasza:
19: Nagyon szívesen.
(18-as voltam)
78/80 A kérdező kommentje:
Haver, neked jobb lábaid vannak, mint nekem. Ezt el kell ismernem, irigység ide vagy oda. Legyőztél.
2020. dec. 3. 22:23
79/80 A kérdező kommentje:
Nem tudom levenni a tekintetemet a lábaidról. Nagyon mutatós darabok. Feltűnően szép lábak. Küldenél még nekem privátban képeket róluk? Szeretnék bennük gyönyörködni.
2020. dec. 6. 10:47
80/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az új képek is nagyon vágyfokozók.
2020. dec. 7. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!