Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a Ti véleményetek szerint nekem szép lábaim vannak? F/m
2020. júl. 30. 17:27
42/80 A kérdező kommentje:
Az ilyen lábú srácok miatt találták ki a rövidnadrágot. Törvénnyel kötelezném az ilyen lábú fiúkat arra, hogy áprilistól október végéig rövidnadrágot viseljenek alul az utcán és a melóhelyen. Amennyiben megsértik ezt a törvényt, és az említett intervallumban hosszúnadrágot vesznek fel, akkor közmunkával és pénzbüntetéssel sújtanám őket. Az ilyen lábakat tilos nadrágszárak alá rejteni, oda kell tárni őket a világ elé!
2020. aug. 11. 22:50
43/80 anonim válasza:
Így van. Nagyon szép lábak, pont jó a szőr is. Tökéletes
44/80 anonim válasza:
45/80 A kérdező kommentje:
Az ilyen full szexi, gyönyörű lábakat reggeltől estig tudnám simogatni, masszírozni, gyúrogatni.
2020. aug. 11. 22:54
46/80 anonim válasza:
F**szodról küldtél képet? 😱😱 szégyeld magad. Fúj, undorító vagy.
47/80 A kérdező kommentje:
Amit írtam, az a 41-es versenyző futóműveire vonatkozott. A te futóműveidből nem sokat látni, inkább a szaporítószerved van a kép fókuszában. Tudsz feltenni olyan képet, amelyen a vádlid, lábszáraid, combod hangsúlyosak?
2020. aug. 11. 22:56
48/80 A kérdező kommentje:
A 45-ös versenyző nem tudta, hogy itt most a láb a téma, nem a szaporítószerv. De majd kijavítja a hibát, remélem.
2020. aug. 11. 22:57
50/80 anonim válasza:
Szerintem se, ő azt hitte a farkáról kell küldeni képet. Igazi fogyatékos 🤦♂️🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!