Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimegyek a barátommal a meleg strandra és vízipisztolyozunk egymással az tényleg elviselhetetlen és bunkóság? Egyik meleg barátom szerint ezért még szép hogy kivágnak.
Meleg strand? Hol? Tudni akarom!
Szerintem sehol nem tilos a vízipisztolyozás, ha nem zavartok másokat. Ki van írva minden strandon, hogy mi tilos.
Ha vizipisztolyozás alatt azt érted, hogy lepisiltétek egymást akkor az tényleg "elviselhetetlen és bunkóság" :D.
Ha tényleg vizipisztolyról van szó akkor az nem gáz, csak ha épületen belül csináljátok vagy valakit zavartok vele.
Engem is érdekelne, hogy hol van meleg strand! :D
Szerintem ez egyáltalán nem bunkóság.
Nem.
Az lenne bunkóság,ha vadidegen embereket üldöznétek és akarnátok lelocsolni..
5:
De várj! Akkor a fiatal tartsa tiszteletben az időset, de az idősnek nem kell a fiatalt?
Mert te azt írtad tartsuk tiszteletben EGYMÁST. Tehát mindenki mindenkit.
Így van, mindenki MINDENKIT tartson tiszteletben, de az egyik ember joga addig ér, ameddig a másikét nem sérti.
Ez ugyanolyan, mint amikor a buszon bizonyos embercsoportok hangosan hallgatják a zenét. Amikor én munkából megyek haza fáradtan, nem biztos, hogy zenét van kedvem hallgatni, különösen nem azt a stílust.
7:
Az idősektől is tudsz ilyen cigányságokat, szemétségeket mondani, vagy csak a fiataloktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!