Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a férfinak, hogy a nő szerint szép legyen a pénisze?
Ezt kérdezd meg az itteni farokszelfi huszároktól.
Ők bombáznak naponta legalább öt ilyen fotóval, hogy mondjam meg, szép-e.....
Én nő vagyok és igenis vannak szép péniszek.
Gondolom még nem láttál eleget és nincs összehasonlítási alapod.
A lányok is különbözőek. Van, akit nem érdekelnek ilyen képek, meg pusztán a látvány, mert érzelem kell mellé és akkor már tök mindegy milyen. Vannak viszont olyanok, akik akár be is nedvesednek, egy-egy számukra szép pénisz látványától, akár gépen keresztül ( saját tapasztalat ). A lányoknál is él, hogy számukra mi a szép pénisz és mi a kevésbé szép - szerintem.
Viszont. Szerintem ilyet, hogy "őszintén megmondtam neki, hogy mi lenne olyan szép egy eres, vastag, hatalmas makkos péniszen" nem biztos, hogy tanácsos mondani a barátodnak:D Ezzel nagyon könnyen meglehet bántani. Még akkor is, hogyha neki tetszik. Azért, mert szeret. És akit szeretünk, a szavának is nagyobb súlya van.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!