Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van vmi defektje a barátomnak? Mit gondoltok arról az emberről, aki ilyet csinál?
Figyelt kérdés
Komolyan elgondolkodtam, h vmi nem okés a barátommal... Ma (megint) nagyon kiakadtam rajta. Már esküszöm szégyellek vele menni, mert többször előfordult, h nyilvános helyen, pl. utcán, parkban megállt pisilni, és nem zavarja, ha meglátják az sem. Ma is hozta a formáját... 20 éves, helyes, jól néz ki, a ruhája is meg minden, és ilyen dolgokat csinál. És ez már nem először fordul elő. Ha próbálom vele megbeszélni, h ezt azért nem kéne, akkor visszatámad, pl. h 'te meg sűrűn böfögsz' (igen, itthon előfordul). Meg, h 'ha kell neki, akkor nem fog görcsölni, meg vécét keresni valahol, amikor pillanatok alatt elintézi' . Szerintem rohadtul égő ez a dolog. Ti mit gondoltok, ha azt látjátok, h egy fiatal srác ilyet csinál? Vagy csak én túlzom el, és nem gáz egyáltalán??2020. júl. 19. 19:27
11/22 anonim válasza:
Hát tény hogy fura, de azért nálam ez annyira nem csapná ki a biztosítékot. Nem mondom, hogy nem gáz, de azt se, hogy ez olyan gusztustalan dolog lenne.
12/22 A kérdező kommentje:
#11 Aki ilyen lazán veszi, az képzelje el, h mi lenne, ha mindenki ott végezné el a dolgát, ahol épp kedve tartja... főleg, h utcán vizelni hajléktalanok, részegek szoktak, nem pedig normálisan öltözött fiatal srácok. Ezért nem értem, h miért nem fogja fel a barátom, h mi a bajom vele.
2020. júl. 19. 21:25
13/22 anonim válasza:
Nem értem a toleráns kommenteket!
Amúgy vannak helyek, ahol még keményen büntetik is, de nemcsak az utcai vizelést, hanem pl. egy benzinkút kicsit takart területén is...
14/22 anonim válasza:
Ultimátum... Vagy megváltozik, vagy mehet...
15/22 A kérdező kommentje:
#13 ez nekem is eszembe jutott, h ráadásként egyszer majd arra téved egy rendőr... de jó lesz.
2020. júl. 20. 07:47
16/22 everlight válasza:
Mindenkinek vannak defektjei,mégha nem is tűnik fel egyből.Sok férfi csinál ilyen amit leírtál.
17/22 anonim válasza:
Én annyira nem rökönyödtem meg rajta. Nyilván gáz, ha egy hajléktalan vagy egy dagadt ember csinálja, de ha egy szép fiatalember, avval nincsen olyan nagy baj. Nyilván nem illik és ciki amúgy. Lehet exhibicionista hajlamai vannak. Vannak ilyenek, több, mint gondolnád.
18/22 A kérdező kommentje:
#17 mit számít ilyen szempontból a külső? Miért elfogadhatóbb ha egy jó külsejű srác vizel az utcán? Én csak azért írtam példaként a hajléktalant vagy a részeget, mert az megszokott látvány, h egy csöves külsejű ember hugyozik valahol. De lényegét tekintve ugyanaz történik - mindkét esetben összemocskolja valaki a környezetét.
2020. júl. 20. 15:49
19/22 anonim válasza:
Hát nem tudom nem illik, de nem lehet olyan csúnya lárvány.:D Engem nem zavarna különösebben. Azért számít a külső, kevésbé szép embereknek kevésbé néznék el az emberek, lehetne itt szó bármiről.
20/22 A kérdező kommentje:
Szóval kettős mérce... 😋 ha ronda ember csinálja=gusztustalan, ha szép ember=elfogadható. Mégha a végeredmény ugyanaz is... 😅
2020. júl. 20. 17:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!