Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van vmi defektje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van vmi defektje a barátomnak? Mit gondoltok arról az emberről, aki ilyet csinál?

Figyelt kérdés
Komolyan elgondolkodtam, h vmi nem okés a barátommal... Ma (megint) nagyon kiakadtam rajta. Már esküszöm szégyellek vele menni, mert többször előfordult, h nyilvános helyen, pl. utcán, parkban megállt pisilni, és nem zavarja, ha meglátják az sem. Ma is hozta a formáját... 20 éves, helyes, jól néz ki, a ruhája is meg minden, és ilyen dolgokat csinál. És ez már nem először fordul elő. Ha próbálom vele megbeszélni, h ezt azért nem kéne, akkor visszatámad, pl. h 'te meg sűrűn böfögsz' (igen, itthon előfordul). Meg, h 'ha kell neki, akkor nem fog görcsölni, meg vécét keresni valahol, amikor pillanatok alatt elintézi' . Szerintem rohadtul égő ez a dolog. Ti mit gondoltok, ha azt látjátok, h egy fiatal srác ilyet csinál? Vagy csak én túlzom el, és nem gáz egyáltalán??

#ciki #szégyen #pisilés utcán
2020. júl. 19. 19:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%
Pontosan, ezen mit lepődsz meg?:D Az élet más területein is így működik minden. Persze attól, hogy szép, attól még nem illik ilyet csinálni.
2020. júl. 20. 17:18
 22/22 A kérdező kommentje:
#21 Nem lepődök meg, 26 évesen azért már megtapasztaltam párszor. De attól még képes vagyok újra és újra kiakadni rajta...
2020. júl. 20. 17:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!