Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van vmi defektje a barátomnak? Mit gondoltok arról az emberről, aki ilyet csinál?
Figyelt kérdés
Komolyan elgondolkodtam, h vmi nem okés a barátommal... Ma (megint) nagyon kiakadtam rajta. Már esküszöm szégyellek vele menni, mert többször előfordult, h nyilvános helyen, pl. utcán, parkban megállt pisilni, és nem zavarja, ha meglátják az sem. Ma is hozta a formáját... 20 éves, helyes, jól néz ki, a ruhája is meg minden, és ilyen dolgokat csinál. És ez már nem először fordul elő. Ha próbálom vele megbeszélni, h ezt azért nem kéne, akkor visszatámad, pl. h 'te meg sűrűn böfögsz' (igen, itthon előfordul). Meg, h 'ha kell neki, akkor nem fog görcsölni, meg vécét keresni valahol, amikor pillanatok alatt elintézi' . Szerintem rohadtul égő ez a dolog. Ti mit gondoltok, ha azt látjátok, h egy fiatal srác ilyet csinál? Vagy csak én túlzom el, és nem gáz egyáltalán??2020. júl. 19. 19:27
1/22 anonim válasza:
Igen, sikerült egy agyatlan primitív suttyót felszedned, de ugye nem baj, "mert jól néz ki".
2/22 A kérdező kommentje:
1# A poén az, h amúgy egyáltalán nem egy hülyegyerek, nem 'primitív suttyó'. Azért is jutott eszembe, h ez vmi defekt neki, h nem fogja fel, h gusztustalan ahogy viselkedik ilyenkor...
2020. júl. 19. 19:35
3/22 anonim válasza:
Jó nagy paraszt. Nincs tekintettel másra, rád sem hogy neked ez égő. Nem sokat ér hogy milyen a kinézete ha így viselkedik mindig nyilvánosan. Mennyi időbe telik találni egy bokrot vagy városban egy wc-t? Helyedben én is szégyelnék vele kimenni.
4/22 anonim válasza:
Rossz szokása amiről jó lenne leszoktatni. Már ha vele akarsz maradni.
(3-as vagyok)
7/22 anonim válasza:
MINDENKINEK van furcsa dolga. Sajna.:(
8/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak az én ingerküszöbömet haladja meg ez a dolog... #7 az a baj, h csalódtam már benne nemrégiben más dologban is.
2020. júl. 19. 20:12
9/22 A kérdező kommentje:
#6 nem tudom, miért lenne jó, ha éghetne a bőr az arcodról miatta...
2020. júl. 19. 20:13
10/22 anonim válasza:
Tényleg egy suttyó, egy gátlástalan nekem ne mondja meg senki, hogy mit csinálhatok f@szkalap.
Ez kell neked?
40/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!