Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Mit szóltok hozzá, hogy Donald Trump máris eltörölte az összes LMBTQ védtörvényt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?

jan. 22. 13:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%

Minden népnek olyan kormánya van amilyet érdemel, mivel az választja...

De nem minden kormány van akkora hatással az egész világra, mint az USA kormánya. Trump ezen döntése közvetlenül nem érint senkit sem a határokon túl, szimplán iránymutatás lehet más kormányoknak, ezáltal nem ettől aggódok a legjobban.

jan. 22. 13:44
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Belinkelnéd az erről szóló cikk(ek)et?
jan. 22. 13:45
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
Source?
jan. 22. 13:58
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Eddig a pozitív diszkriminációa törvények lettek visszavonva, illetve ők is húztak egy apa férfi, anya nő szerűt.

jan. 22. 14:19
 5/26 anonim ***** válasza:
32%
Biszex vagyok, szerintem a család az nő és férfi.
jan. 22. 14:41
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

Jah mert a biszexek általában nővel élnek, férfival dugnak titokban.

A melegek véleménye számít.

jan. 22. 14:53
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
A második válaszoló vagyok. Miért lettem lepontozva? Én nem az az ember vagyok aki utálja a melegeket vagy nem hiszi el azt, hogy a melegeket politikailag támadás érheti, sőt én magam is meleg vagyok. Azért akartam megkérni a kérdezőt, hogy linkelje be azt a cikket ami alátámasztaná az állítását mert még semmit se találtam erről. Nem abban hiszek, hogy nem történhetett meg, hanem nem találtam még egyet sem (valószínű, hogy nagyon friss hír és még nem sok híroldalon van erről írás) vagy nem voltam biztos melyik lehet az amire a kérdező gondolt és szerettem volna elkerülni a keresgélést azzal, hogy elolvasnám azt amit ő olvasott.
jan. 22. 14:53
 8/26 anonim ***** válasza:
62%

"Biszex vagyok, szerintem a család az nő és férfi."

És mondd meg kérlek, mégis mi bajod lenne attól ha a meleg párok is családot alapítanának? Rontana ez bármit is a különböző neműek által alapított családokon? Mégis hogyan érintené ez őket?

jan. 22. 14:59
 9/26 anonim ***** válasza:
81%

Ne akard még hasonlítani se

Trump fia meleg és büszke rá.

Örökbefogadhat ha......

Orbán fia, Spanyolban él és úgy néz ki kitagadta a nagy vezér a családból.

jan. 22. 15:26
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

Trump elsősorban a non-binárisoknak ment neki és nem a teljes LMBTQ-nak.

Annyi történt, hogy 2 nemet ismernek el.

#9: Trump fia (Eric) már 2020-ban tagadta azt, hogy meleg lenne. Nővel él együtt és már gyereke is van tőle. Bár ettől még lehet meleg, de az biztos, hogy nem büszke rá :D

jan. 22. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!