Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan melegek itthon, akik Trumpot támogatják?
Van egy meleg csoport, ahol többnyire egy kigyúrt, fitness srác mutogatja, hova utazik. Kíváncsiságból megnéztem a profilját. Tele volt mindenfajta konteóval, jobboldali hazugságokkal. Szerinte Kamala kommunista, Trump majd elhozza a békét, meg amúgy is az undorító transzok stb
Sajnos nem ő az egyetlen, más melegnél is láttam, hogy ennyire szélsőjobbos. Ezt valaki meg tudja magyarázni miért?
Mert nem melegek.
1-ha tudnák Kamalát támogatnák. A liberalizmus és Ukrajna gyötelme jó a világnak
Én is szélsőjobboldali hazafinak tartom magam, miközben biszex vagyok [kb. 85-90%-ban b.zi, és csak a maradék a csajoké :)]. A politikai hitvallásnak és a szexuális orientációnak semmi köze egymáshoz. Semmi nem zárja ki, hogy valaki szeresse a hazáját, miközben a saját neméhez vonzódik.
Aki szerint minden homokosnak ballibesnek kell lennie, az nem épelméjű, és csak egy ostoba propagandát tett magáévá.
42/bi F
Érdekesnek tartom, hogy a liberális oldal szavazói hangsúlyozzák a leginkább a nyitottságot, az elfogadást, a demokráciát, és közben ők azok, akik jelen pillanatban nem tudják megemészteni, hogy többen vannak akik nem az ő véleményüket osztják, és lehülyéznek, bunkóznak mindenkit akik nem értenek egyet velük.
Amúgy meg díjat adni, alkalmazni, pozitívan megkülönböztetni valakit a bőrszíne, szexuális irányultsága miatt (pl. fekete
kvóták Hollywoodban) pont olyan "rasszizmus" mintha a másik oldalán lennénk a lónak szerintem. Ezzel rokon a kérdezőnek a véleménye, miszerint a szexuális irányultságot kapcsolatba hozta a politikai nézettel, ezzel azt sugalva, hogy a normálisabb, jobb politikai erő az a liberális. Erősen elvakultnak látom a baloldalt (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!