Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vannak olyan melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan melegek itthon, akik Trumpot támogatják?

Figyelt kérdés

Van egy meleg csoport, ahol többnyire egy kigyúrt, fitness srác mutogatja, hova utazik. Kíváncsiságból megnéztem a profilját. Tele volt mindenfajta konteóval, jobboldali hazugságokkal. Szerinte Kamala kommunista, Trump majd elhozza a békét, meg amúgy is az undorító transzok stb

Sajnos nem ő az egyetlen, más melegnél is láttam, hogy ennyire szélsőjobbos. Ezt valaki meg tudja magyarázni miért?

nov. 16. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Mert tudják mi lesz jó a világnak
nov. 16. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Mert nem melegek.

1-ha tudnák Kamalát támogatnák. A liberalizmus és Ukrajna gyötelme jó a világnak

nov. 16. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Melyik eza meleg csoport?
nov. 16. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem hogy a politikai hovatartozásnak szoros összefüggésben kellene lennie azzal ki kivel bújik össze..
nov. 16. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Én is szélsőjobboldali hazafinak tartom magam, miközben biszex vagyok [kb. 85-90%-ban b.zi, és csak a maradék a csajoké :)]. A politikai hitvallásnak és a szexuális orientációnak semmi köze egymáshoz. Semmi nem zárja ki, hogy valaki szeresse a hazáját, miközben a saját neméhez vonzódik.

Aki szerint minden homokosnak ballibesnek kell lennie, az nem épelméjű, és csak egy ostoba propagandát tett magáévá.

42/bi F

nov. 17. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
#5 csak egyetérteni tudok
nov. 17. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Én is meleg vagyok és Trumpot támogatom, már 2020-ban is őt támogattam amit fel is szoktam vállalni ha valahol feljön, mint téma. Követem is Instagramon meg X-en. Az esetleges leszólások meg nem szoktak érdekelni.
nov. 17. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Vannak a politikához nem értő, tudatlan/fajankók azok támogatják a szörnyeteg Trump-ot.. Neki is már az idegosztályon régen lenne a fix. helye..
nov. 17. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

Érdekesnek tartom, hogy a liberális oldal szavazói hangsúlyozzák a leginkább a nyitottságot, az elfogadást, a demokráciát, és közben ők azok, akik jelen pillanatban nem tudják megemészteni, hogy többen vannak akik nem az ő véleményüket osztják, és lehülyéznek, bunkóznak mindenkit akik nem értenek egyet velük.

Amúgy meg díjat adni, alkalmazni, pozitívan megkülönböztetni valakit a bőrszíne, szexuális irányultsága miatt (pl. fekete

kvóták Hollywoodban) pont olyan "rasszizmus" mintha a másik oldalán lennénk a lónak szerintem. Ezzel rokon a kérdezőnek a véleménye, miszerint a szexuális irányultságot kapcsolatba hozta a politikai nézettel, ezzel azt sugalva, hogy a normálisabb, jobb politikai erő az a liberális. Erősen elvakultnak látom a baloldalt (is).

nov. 17. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
9 a pozitív diszkrimináció a hátrányos helyzetűek egyenlő jogait szolgálja
nov. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!