Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Maszturbáltál gyerekként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adix_14 kérdése:

Maszturbáltál gyerekként haverokkal?

Figyelt kérdés
ha igen írd le hány évesek voltatok hogy jött az ötlet és hol csináltáok és volt-e még hasonló
jan. 23. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Igen, viszonylag gyakran. 10 évesek voltunk kb. Erdőben. Mi erre teljesen heteró dologként tekintettünk, nőkről fantáziáltunk (vagy újságban néztük őket), sosem értünk egymáshoz. Azóta is heteró mindenki, nem valószínű, hogy ez változni fog.

35F

jan. 23. 00:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Középsulisként rendszeres vt uncsitesómmal.
jan. 23. 02:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A szomszéd sráccal úgy 10-11 évesen

Suliból hazaérve egy ideig egyedül voltam otthon és olyankor ha átjött a srác aki egyidős volt velem, hogy mutassam meg neki a farkam....

jan. 23. 03:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy 10 évesen kezdtem a szembe szomszéd sráccal,egyidősek voltunk,nyáron gyakran jártunk strandra,az öltözőben láttuk egymást meztelenül és mindkettőnket érdekelni kezdett,hogy milyen a másiknak,majd hamarosan maszturbáltunk is együtt.
jan. 23. 05:08
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen.Kb 10-11 lehettem az elsőnél.Strandon az öltözőben idősebb barátommal.Ezután több jó barátommal vertem együtt,nagyon jó volt mindegyik eset.Én mondjuk biszex vagyok,de akkoriban szimplán érdekesnek találtam és bár érdekelt kinek milyen a farka,később,úgy 16 évesen kezdett megfogalmazódni bennem,hogy meg is fognám/be is kapnám valakiét.
jan. 23. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Sok havert vettem rá, de nálunk általánosban is program volt.
jan. 23. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Kár h nem a te sulidba jártam 😃
jan. 23. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen suli mozsdóban
jan. 24. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen.4-5 fő.Verseny.Kié lő messzebb?
jan. 25. 03:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen haverral
jan. 25. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!