Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen volt az első szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első szex sráccal?

Figyelt kérdés

Hány éves volt akivel csináltátok?Utána is volt tali? Élvezted? melyik szerepben voltál?

Nekem 15 évesen egy 27 évessel. Passzív voltam. Nagyon jó volt. Kb 17 éves koromig dugtam vele. Elég magasra tette a lécet.

2020. jún. 14. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
ovis koromban haverom előtt letoltam a gatyám, majd ő is és propellereztünk a fütykösünkkel, ez számít?
2020. jún. 24. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen a 12 éves unokatesómmal szoptuk egymást. Aztán 12 évesen dugtam meg őt. Engem 14 évesen dugott meg egy 19 éves srác.
2020. jún. 25. 09:25
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
#12 mekkora kamu ! IMádom :D fogadni mernék hogy egy 68 éves írta
2020. jún. 26. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen koliban egy 19 éves srác szopatott fél évig minden nap 🤤

Az első hogy megdugtak, az két hónapja volt

24 vagyok

2020. júl. 10. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben volt egy fiú aki kb minden héten 2x leszopott. Gólyatáborban indult. Ott nem volt elég hely így vele ketten kaptunk külön szobát. Bevallom nem tudom akartam-e. Azt tudom, hogy utáltam magam utána de hagytam. Mikor mondtam, hogy nem akarom újra azt mondta hogy ha nem csinálhatom elmeséli másoknak. 3 tanéven át ment ez. Aztán elballagot a szakmai 1 éve után. Pár éve rámírt de letiltottam. Néha előkerült amúgy a farka. Irigyeltem. kb 22cm tuti volt és döbbenetes sőt ijesztően sok spermája. Ha 8x nem spriccelt akkor egyszer se. Szóval én 14,5 fél voltam kb az elsőnél. Megjegyzem azóta is csak szopatok és nem szopok soha.
2020. júl. 10. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
20 éves voltam, a barátom 18, mindkettőnknek ez volt az első. Nagyon sokat szerencsétlenkedtünk, egy jóféle komédia volt az egész aktus, többet nevettünk mint nyögtünk :D De azért élveztük, és rögtön utána meg is ismételtük háromszor. Most 22 vagyok, és azóta is ilyen jó hangulatúak - most már azért sokkalta túlfűtöttebbek - az együttléteink.
2020. aug. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!