Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig hány sráccal szexeltetek és hánnyal pettingeltetek? Hány sráccal volt orgazmusotok szexnél és hánnyal pettingnél? Hány évesen kezdtétek a szexet és hány évesek vagytok most?
Bizony sok kérdés, de legyen jó napod:D
szex: 1
petting: 1
orgazmus (szex): 0
orgazmus (petting):1
szex kezdés: 19
most: 19
12 évesen pettingeltem eloszor, 13 évesen szexeltem eloszor. A mennyikre nem emlékszem :)
Most 17 eves vagyok.
Szex és petting is ugyanannyi, és ugyanazokkal: 6
Orgazmus petting:3 szex:1
18 évesen volt az első, most 25 vagyok
Szex: 4
Petting:4
Orgazmus szexnél: 3
Orgazmus pettingnél: 4
Első szexnél 17 éves voltam.
22/l
13 éves korom végén volt az első petting, de csak 19 évesen vesztettem el a szüzességem.
Azóta:
Szex: 15
Petting: 16
orgazmus szexxel: 1 (a legutolsó)
orgazmus pettinggel: 0 (nálam az csak előjáték)
31N
szex: 6 sráccal
petting: nem volt mással külön
3-nál volt orgazmuson
15 évesen kezdtem, most 21 vagyok.
Szex 3
Csak petting 4 (de értelemszerűen akivel szex volt, azzal volt petting is)
Szex orgazmus 1 sráccal volt, petting orgazmus kettővel.
A szexet 18 évesen kezdtem, most 19 vagyok.
12 eves koromban kezdtem. Es most 25 vagyok.
Azota:
szex:26
petting:27
orgazmus (szex): 24
orgazmus (petting):25
szex kezdés: 39
most: 25
Nem vagyok lány, és nem is válaszolok a kérdésekre, legfeljebb annyit, hogy 6 nővel volt szexuális kapcsolatom.
Azoktól kérdezném akik jóval 10 fölött vallottak be fiúkat: honnan emlékeztek a számokra? És még inkább, hogy mi volt, petting, vagy szex, mármint ahol nem azonos a két szám? Bár most rájöttem, hogy hülye vagyok, nyilván először nem volt, csak petting, viszont a szex mellett mindig volt, elég egy kivonás... Na jó, akkor ez megoldva. De még mindig nem tudom a huszon számot hova tenni. Napló?
Vagy emlékszik mindegyikre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!