Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak szamit ha 18 evesen 7 sraccal fekudtem le osszesen?
Figyelt kérdés
Szeretem a vadabb ferfiasabb pasikat es ha van lehetosegem akkor ki is hasznalok a kinalkozo alkalmat.
En azt mondom erre hogy elvrzem az eletet de van aki azt mondta hogy ribi vagyok.
Szerintetek?
2019. jan. 31. 20:22
1/31 anonim válasza:
Nekem nem imponálna. Pedig detto az vagyok amit leírtál ideálnak. Bár könnyen tultenném magam rajta nem kavarna port lehet be is jönne xd. Nem ettől függene a kapcsolatunk legyen komoly vagy kevésbé komoly.
2/31 anonim válasza:
Nekem egész életemben volt ennyi.
28/N
4/31 Eric Griffin válasza:
Nem, de akkor téged se zavarjon, hogy eddig 57 csajjal voltam.
6/31 anonim válasza:
18 évesen már 7 pasit elfogyasztottál?
Ez elég soknak számít.
Igen minden ribizli ezzel védekezik h ő élvezi az életet.
De ez a te magánügyed. 1 biztos sok olyan férfi van aki nem szereti az olyan nőket akit elötte már többen használtak.
L
7/31 anonim válasza:
Imádnék egy ilyen igazi kis tini ribit keményen megregulázni! ;-)
8/31 anonim válasza:
Hat nem tudom, szerintem sok. Nekem 20 evesen volt 4
9/31 anonim válasza:
Hogy mennyire sok az attól is függ, hogy mikor kezdted, illetve mennyi idő alatt!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!