Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 vagyok Gaz h meg nem fekudtem le senkivel?
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 21:35
2/9 anonim válasza:
Én 26 évesen nem feküdtem le senkivel mégsem érzem annak.
3/9 anonim válasza:
Nekem ugyan nem.Most jobban érzed magad? :)
4/9 anonim válasza:
Napi kérdés, amire a bátsi tudja a legjobb válasz... hallga!
5/9 anonim válasza:
Sosem értettem ettől miért lenne bárki is gáz. Talán van erre valami korhatár amit ha átlépsz gáznak minősülsz? Nincs. Ez a te magánügyed, senkinek semmi köze nincs hozzá.
6/9 anonim válasza:
Nem, az lenne gáz,ha azért feküdnél le valakivel ideje korán, amikor még nem állsz készen,mert nyomást helyez rád a párod, vagy a környezeted. Megjegyzem legtöbben ezért fekszenek le először, és sokaknak ezért rossz élmény. Én megvártam míg készen álltam rá (idősebb voltam,mint e most), és nekem személy szerint nem fájt, nem izgultam, a partnerem is nagyon élvezte ahogy én is, és orgazmusom is volt.
7/9 anonim válasza:
én is 22 vgyok, és én se feküdtem még le senkivel
8/9 anonim válasza:
Ha gáznak érzed, akkor tagadd le. Csak találj ki valami sztorit is mellé, ha valamelyik haverod megkérdi hogy hogyan történt az első, ne érjen meglepetés.
9/9 anonim válasza:
Lány vagy? De voltak akik jártak volna veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!