Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek el kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek el kellene mondanom, hogy még nem szexeltem soha senkivel?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és attól tartok hogy többet várna tőlem.
2017. ápr. 17. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
elmondhatod, de ez akár érdekes is lehet neki
2017. ápr. 17. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Szép kis őszinteségre és kommunikációra épülő kapcsolatot építesz, mit ne mondjak...

Arról nem is beszélve, hogy nagy valószínűséggel kiderülne az adott szituációban.

2017. ápr. 17. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is kiderül ha nem mondod el akkor is. Inkább jobb őszintének lenni.
2017. ápr. 17. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod úgy is rájön
2017. ápr. 17. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2# Nem biztos hogy kiderulne. Ha egy pasi szuz meg nem kovetkezik belole hogy total bena.

Amugy kerdezo szerintem mond el, mert ugy nem lesz beeges es tudja mire szamithat.

2017. ápr. 17. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Feltétlenül el kell mondanod, de nem előbb, mint amikor már biztos, hogy szex lesz. Normális nő ezt legalábbis megértéssel fogadja, de inkább örömmel, elégedettséggel, hogy ő nálad az első. A tanítás pedig élvezetes lesz, mindkettőtöknek... :)
2017. ápr. 17. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen jellegű a kapcsolat. Ha már csináltad magadnak valami vastagabbal, vagy tág vagy nem feltétlenül derülne ki. De ha tényleg hosszú távra tervezed vele fontos, hogy légy őszinte! Lehet nézni fog egyet, de ha tényleg veled akar lenni nem hagy ott emiatt.
2017. ápr. 17. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
jajj előző vagyok. Ne haragudj, azt hittem lány vagy! Amúgy én szexeltem szűz fiúkkal már, és ment nekik rendesen, de azért jobb előre közölni. Legfeljebb kellemes meglepetés éri majd :)
2017. ápr. 17. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, mondd el, legyél őszinte. Ha normális a lány és tényleg szeret, nem fogja zavarni (sőt, lehet, hogy még imponál is neki). Ha meg húzza a száját, akkor felejtsd el az illetőt. L
2017. ápr. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!