Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi buli kissé eldurvult és két ismerős sráccal szexeltem hármasban de nem emlékszem semmire csak arra hogy mire kijózanodtam már ketten bennem voltak. Ti mit tennétek a helyemben? Beszéljek velük?
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 16:56
1/19 anonim válasza:
Ja,megkérdezném hogy ő belédélveztek e és hogy gumival volt e...
3/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy gimival volt és nem élveztek belém mert erre már emlékszem arra nem emlékeztem hogy jutottunk eddig
2017. febr. 19. 17:00
7/19 A kérdező kommentje:
Igen anál is
2017. febr. 19. 17:07
8/19 anonim válasza:
Én rákérdeznék, hogy mi volt pontosan, ha nem emlékeznék.
9/19 anonim válasza:
Szerintem meg fiú vagy, troll és még soha sem volt közöd a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!