Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben szeretnénk kipróbálni a hármasban a szexet, melyik felállás a jobb: én, a barátnőm és rajta kívül még egy csaj vagy én, a barátnőm és egy másik pasi? 21/F
Nálam még egy f+sz szóba se jöhet az enyémen kívül
Szóval két csaj az biztos
23/F
Na igen,ezen a téren a pasik abszolút,100%-ig onzoek!!!!!!!
Azt imádnák,ha 2 csaj szopná őket,ide-oda jarkalna a farkuk egyikből a másikba,viszont ha egy másik pasirol lenne szó akkor már azonnal visszakoznak!!! Ez sztem gusztustalan viselkedés és ahogy írtam,kib. önző!!!
Nekem az a véleményem így a hozzászólásokhoz, hogy miért csak az egyiknek lenne jó az egyik felállás és csak a másiknak a másik? Úgy nincs is értelme...
Szerintem nem igaz,hogy önzőség a férfiak részéről. Inkább szégyenlősség, vagy nem is állna fel rendesen, ha ott lenne egy másik férfi... legalábbis én kérdeztem erről férfiakat.
Egy szado-mazo beállítottságú azt mondta, neki nem lenne gond még egy férfi. De ő azt élvezné, ha ketten keményebbek lennének egy nővel.
Egy átlagosabb beállítottságú azt mondta, őt csak egyetlen közelebbi hozzátartozó férfi ismerőse nem zavarná, de különben más előtt zavarban lenne, nem élvezné a helyzetet. Szerintem ez legfeljebb az esetek kevesebb százalékában önzőség, mint inkább valami zárkózottság. A legtöbb nőnek egy másik nő kevesebb gondot okoz ehhez képest. De valószínű ez sem mindenkinél. Különbözőek vagyunk. És ez most csak szexuális szempontból értem! Az,hogy ki hogy féltékeny a harmadikra...
Nekem péládul jobban feküdne, ha egy nő jönne be harmadiknak a képbe, és én is nő vagyok. Nem olyan egyértelmű ez rögtön mindenkinél minden helyzetben.
Ja, de hogy a kérdésre is írjak, tényleg nem mi kell eldöntsük. Ki mit élvez? Ezt ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!