Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első szex sráccal?
Figyelt kérdés
Hány éves volt akivel csináltátok?Utána is volt tali? Élvezted? melyik szerepben voltál?
Nekem 15 évesen egy 27 évessel. Passzív voltam. Nagyon jó volt. Kb 17 éves koromig dugtam vele. Elég magasra tette a lécet.
2020. jún. 14. 18:15
1/16 anonim válasza:
15 évesen volt az első egy 20 éves sráccal
2 alkalom volt, többet nem akartam, mert nagyon fájdalmas volt passzívként
2/16 anonim válasza:
14 voltam. 18 volt. Kolitárs volt. A koli szobájában szoptam le. Sokszor voltam vele. Ő vezetett be a BDSM-be is. Sőt mikor koli után is voltam vele.
Illetve kiderült, hogy a koliban még 4 sráccal volt hasonló kapcsolata. Amiket hallottam hogy másoké rossz volt, meg ilyenek azokalapján szerencsés vagyok és voltam.
3/16 anonim válasza:
15 évesen vokt az első. Oda-vissza ment.
4/16 anonim válasza:
Nem voltam még senkivel. Mostanság akarom kipróbálni.
6/16 anonim válasza:
Egy fiatal srácot én is beavatnék... 23
9/16 anonim válasza:
16 évesen egy 21 éves srác dugott kb fél évig voltunk együtt
10/16 anonim válasza:
Szex még nem volt, orál huszonévesen.
De egy fiatalabb sráccal le tudnék feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!