Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek mindig be azon, hogy nem vagyok hajlandó a kérdéseikre válaszolni, mielőtt nem kapok arcképet?
Én sosem határolódtam el az idegenekkel való találkozástól, ezért kapok is rendszeresen levelet ezzel kapcsolatban. De állandóan olyanok keresnek meg, aki az első vagy második levelükben már konkrétumokra kérdeznek rá (mikor tudunk találkozni, mit szeretnék csinálni, stb.). Erre én vissza szoktam kérdezni, hogy miért kell ezt megbeszélni azelőtt, hogy láttuk egymást. Erre ők besértődnek általában és nem is írnak többet vissza.
Nincs igazam? Fixáljak le velük egy találkozást, majd az utolsó üzenetben beszéljük meg, hogy tetszünk-e egyáltalán egymásnak?
Akivel összejöttem, majdnem mind vakrandi volt abból a szempontból, hogy az arcukat nem láttam. Én se küldtem képet az arcomról, nem is fogok, mert az interneten bármi történhet, akár az is, hogy egy ismerősöm tudja így meg rólam, amit nem akarok, hogy tudjon. Biszex vagyok, a környezetem számára hetero. Ha a világ elfogadóbb lenne, nem titkolnám.
Igazából nem is számít nekem nagyon az arc, nem is várom el senkitől, hogy küldjön arcképet. Testről, farokról inkább. Én szopni, szopatni szeretek, nem szerelmes akarok lenni a srácba. Persze, ha olyan helyes, aranyos, akkor simán megcsókolok egy srácot, de nálam ez nem feltétel. Én a szexis fiatal srác testekre izgulok fel, a farkak érdekelnek. Persze, ha kiderül, hogy a srác személyisége olyan, hogy szívesen vagyok vele együtt, akkor könnyen összebarátkozok vele, na de akkor sem az arc a fontos. Nekem.
Lánnyal más a helyzet, de úgy nem is volt vakrandim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!