Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sértődnek mindig be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek mindig be azon, hogy nem vagyok hajlandó a kérdéseikre válaszolni, mielőtt nem kapok arcképet?

Figyelt kérdés

Én sosem határolódtam el az idegenekkel való találkozástól, ezért kapok is rendszeresen levelet ezzel kapcsolatban. De állandóan olyanok keresnek meg, aki az első vagy második levelükben már konkrétumokra kérdeznek rá (mikor tudunk találkozni, mit szeretnék csinálni, stb.). Erre én vissza szoktam kérdezni, hogy miért kell ezt megbeszélni azelőtt, hogy láttuk egymást. Erre ők besértődnek általában és nem is írnak többet vissza.

Nincs igazam? Fixáljak le velük egy találkozást, majd az utolsó üzenetben beszéljük meg, hogy tetszünk-e egyáltalán egymásnak?

2020. máj. 29. 16:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Célszerűbb találkozás utábn cserélni képeet, akkor nincs sértődés.
2020. máj. 29. 16:38
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Mert a többsége csak kiverni akarja, de találkozni nem. A másik ok, hogy sokan "rejtőzködnek" nem akarják boldog-boldogtalannak küldözgetni az arcképüket amiről felismerhetőek csak miután egy kicsit diskuráltak vele.
2020. máj. 29. 16:40
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Nem diskurálni akarnak, hanem megbeszélni a találkozót. Ki is próbáltam többször mi van ha lebeszéljük a találkozót arckép nélkül. És képzeld, néhánnyal össze is jött. Jól pofára estek, mert nem jöttem be nekik.
2020. máj. 29. 16:43
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Már éltek vissza a képemmel így.Nincs is azóta képcsere,én sem kérek.

Két kapcsolatom is vakrandiból indult, és 1,illetve 3 éves kapcsolat lett belőle :)

2020. máj. 29. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem'tom nálam a randi alapszabálya, hogy képcsere és telszámcsere nélkül hogy telón legalább 2 mondatod nem beszéltem az illetővel (jó-e a szám) egy métert sem mozdulok, át se szervezem a napomat. Ültettek már fel még az elején, s jártam már úgy is hogy finoman szólva nem igazán volt szimpatikus a másik - nettó időpazarlásnak éreztem a dolgot, ami egy gyors képcserével bőven előtte kiderült volna.

Képcsere nélkül elindulni ha csak már baromi nagy rutinod van a netes találkozókban, s szinte 6. érzékből tudod szűrni a kamusokat is és fejben képet tudsz alkotni a másikról.

2020. máj. 29. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Fura sok ember de vhol őket is értem. Nem akar napokig levelezni. De igen eg y kép nem nagy kérés...
2020. máj. 29. 17:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Éppenhogy akarnak napokig levelezni. Ha nem akarnának, akkor első lenne a kép, és el is lehetne egymástól köszönni, ha nincs meg a kölcsönös szimpátia.
2020. máj. 29. 17:38
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Megértelek.

A képcsere + telefonszámcsere nélkül én nem találkozom, ahogy azokkal sem akik azt írják: "Szex most?" Na hát én nem tudok rögtön ugrani, azért legalább előtte nap le kell szervezni, úgy alakítani a napom, felkészülni rá stb.

Ja meg azokat is tiltom akik azt kérdezik: "Mit csinálnál velem?".

Ezek csak mind farokverők akik eltűnnek.

Jó egyeztetni kell, hogy ki miben lenne benne és hogy mi a tabu, de nehogy már novellát kelljen írni, hogy percről percre mi fog történni.

Ha szimpi kép alapján, és egyezik az amit keresünk, egy találkozót megér, elhívom egy kávéra, kis beszélgetés, aztán eldől hogyan tovább.

2020. máj. 29. 18:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyjából így csinálom. Mondjuk telefonszámot én nem várom el, én is jobban örülök, ha nem kell megadnom.
2020. máj. 29. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Telefonszám azért kell, mert volt rá példa, hogy megbeszéltük hogy hol találkozzunk, ő 15 percet késett, de nem tudta jelezni, egy másik pasi állt a megbeszélt helyen, én meg azt hittem ő az.

Meg azért mielőtt odamész, azért jó rácsörögni, hogy tudd ő az.

2020. máj. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!