Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az embert miért pontozzák le,...

Az embert miért pontozzák le, ha nem olyan választ ad a kérdéseikre amiket elvárnak?

Figyelt kérdés

ezt valahogy sosem bírtam felfogni

kétszer is lenulláztak de úgy...

:O

pedig normális hangnemben közöltem mondandómat

2012. jún. 27. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert az emberek szeretik, ha megerősítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezőjét állítja, főleg, ha még jól is érvel mellette. Ettől bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).
2012. jún. 27. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:
milyen igazad van! :)
2012. jún. 27. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Énnálam is az egyik kérdésemnél volt egy válaszadó ki azt mondta hogynem kéne semmit sem elrejtegetni a családom elött és nem is én pontoztam le nullára.
2012. jún. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!