Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák itt le azokat...

Miért pontozzák itt le azokat akik a legkorrektebb válaszokat adják?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Mert fáj a sok tudatlannak az igazság! ;)
2012. jan. 27. 21:25
 2/11 anonim válasza:
82%
Mert ha a kérdezők nem azt a választ kapják, amit szeretnének, és makacsul ragaszkodnak a rossz elképzeléseikhez, lepontozzák a hasznos, segítőkész és hozzáértő válaszokat. Magyar mentalitás:)
2012. jan. 27. 21:27
 3/11 anonim válasza:
86%

Nem csak a kérdezők, sok idióta van itt aki reflexből lepontozza a neki nem szimpatikus embereket már ha a nevét meglátja akkor, teljesen mindegy mit ír.

Nekem is volt már jópár olyan válaszom amiben aztán tényleg semmibe bele sem lehet kötni, és mégis le lett pontozva, vagy Hart is tudna mesélni.

Az ilyen embereknek nemes egyszerűséggel csak ennyit üzennék: egyetek szart! :D

2012. jan. 27. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Na itt is a 2. hozzászóló is, hogy le lett pontozva, pedig igaza van. (Egyébként mindjárt én is le leszek).
2012. jan. 27. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

:D

mert jó poén biztos:D

én sikeresen tudok oylanokat hozászoln iamit le 0% oznak:D

amugy pedig a roszat jobban meglásák ha nem a "poénból" szemétségböl való pontozást nézük

tehát ha pl jót irsz azt mért pontozák le?

a zöld kezett meg nehezebb elérni megnyomni stb...

de amugy mostanában egyre jobban zöldeznek is szerencsére:)

nem csak álandó pirosozás:D

igazából lényegtelen egy választ el is kell olvasni és mérlegelni tök midnegy ha pl 100% ot kapot ha hülyeség

és 0% ot ha telkjesen helyes

csak épp a kérdezö ezek miat elbizonytalanodhat

na jó megyek innek fárasztó ezen gondolkozni:D

2012. jan. 27. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
A fene tudja másokat miért kapásból. Speciel magamat és Sylart értem hiszen annyi embert "toltunk már le"(én tuti) mivel marhaságot beszélt, vagy ép értelmetlen vitába keveredtünk hogy ez a lepontozás lassan természetes. Amúgy igen sokszor volt olyan hogy a válaszom 0%-ban volt hasznos pedig nem nagyképűség, de némelyikbe egy picit se lehetett volna belekötni. Am találkoztam itt egy gyk-s kolegával is(nem vok szemét nem mondom a nevét, a kezdőbetűje l. volt) aki szépen le is szólt hogy mit szólok bele mikor aránya neki kétszer akkora. Na ebből is szerintem látszik hogy egyesek túl sokat gondolnak az arány mögé(vagy tényleg én vok hülye?), de azért tényleg zavaró hogy sorozatosan lepontoznak minket(és most jön az hogy a kérdezővel is volt már vitám:).
2012. jan. 28. 02:09
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Mert az embereknek fáj az igazság vagy az amit leírt Hart.

Egyébként volt egyszer olyan hogy volt egy kérdés már pontosan nem emlékszem mi volt és az volt a lényeg hogy Codegen tápot akart a géphez és odaírtam neki az FSP Hexa 400-ast és lepontozott mer neki olcsón kell táp.

Ennyit erről.

(Meg lehet nézni az én %-omat is...)

2012. jan. 28. 08:43
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

A legrosszabb mindig az értelmetlen vitákból van. Mint az AMD vs Intel, vagy nV vs AMD stb...

Bár emlékszem még volt egy olyan is hogy valaki azt mondta az AMD-nek nincs felső kategóriás VGA-ja(ez meg marad bennem, örök kedvenc)

2012. jan. 28. 08:45
 9/11 anonim válasza:

Arra én is emlékszem... Volt sötétség.

Remélem eljutott hozzá a HD7970 híre :D

2012. jan. 28. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nem a válasz hasznosságát nézik, hanem, hogy az ő kicsi személyüknek megfelel-e. Számukra a két gomb nem hasznos vagy nem hasznos, hanem like és dislike. És ez a baj nagyon sok kérdésnél. :(
2012. febr. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!