Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhinnéd, hogy az időbeosztás miatt nem akarja?
Sikerült egy online felületen egy biszexuális (meleg túlsúlyban) huszonévei végét járó srácot megismernem.
Nem vagyunk egyszerű esetek, mert mindkettőnkben van perverzitás. Én 40+-os, ő "daddy&son"-os alárendeltség kedvelő srác. Vannak elvont perverzióink, tehát nem egyszerű egyikünknek sem partnert találni. De ahogy leveleztünk, egyre jobban és jobban úgy alakult, hogy nagyon is egymásnak valóak vagyunk. A találkozásokkal sem lenne gond, mert hely és közelség van. Ő hétfőtől péntekig dolgozik, nekem viszont olyan a munkám, hogy van, amikor a hétvége nem jó, de máskor pedig igen. Személyes találkozót is megbeszéltünk. Azt kérte, hogy először csak sétáljunk, beszélgessünk és akkor akar kettesben lenni, ha már picit megismert és kialakult a kölcsönös bizalom. A talin tobább fokozódott a kölcsönös vonzódás. Teljesen úgy festett, hogy bejövünk egymásnak, már terezgettük, hogy milyenek lesznek az együttlétek, hogy ki mit szeretne stb. Ahogy elindultam haza, már írta, hogy reméli nem csalódtam benne, én nagyon tetszem neki stb. Aztán mire hazaértem, már tele volt a telóm olyan képekkel, amiket magáról küldött ruhátlanul is. Kérte hogy küldjek, megtettem. Totál minden klappolt, mire egyszercsak kiböki chatben, hogy mennyire gondolkodóba ejti, hogy nekem nem minden hétvége jó, neki meg csak az jó és hogy mennyire ezen agyal. Erre visszaírm neki, hogy ez önmagában nem lehet akadály, sok dologban lehet rugalmasan állni a dologhoz stb.
Erre ma reggelre minden képet kitörölt a chaten, illetve törölt az online felületen is.
A kérdés nem az, hogy jajj most miért, de kérdezem én:
MENYNIRE ÉLETSZERŰ, HOGY MUNKASZERVEZÉS MIATT UTASÍT EL VALAKI EGY KAPCSOLATOT?
Miközben folyamatosan pusholta, hogy mennyire tetszem és tolta a képeket, meg a terveket. Ha mégsem jövök be, akkor nem értem, hogy a tali után még miért adta jelét, hogy mennyire tetszem neki és mennyire ezt akarja?
Szerintem a srác még nagyon kezdő a bi témában, gondolok itt arra, hogy valószínű te lettél volna neki az első pasi.
Sok ilyen van, aki képcserélgetés és recska után lelép, mert elillant a vágy majd jön a bűntudat, valószínű nála is ez van, és majd ha újra kanos lesz, akkor keres. (Volt már ilyennel dolgom, de nemet mondtam).
Tisztában volt gondolom már a tali előtt is azzal, hogy kinek mikor van szabadideje, vagy a találkozón, mégis képeket cserélgetett, ez is bizonyítja.
Én is voltam már bi pasival, üzletkötő, 100km-rel odébb él, de 2 hetente 2x szokott felém járni. Így tudtunk csak találkozni, meg programokat szervezni. De ettől függetlenül napi szinten beszéltünk telefonon, pajzán viber üzeneteket hagytunk egymásnak, sőt volt olyan is, hogy este mikor az asszony lefeküdt mellette is velem beszélgetett. Szóval nem csak akkor keresett, mikor kanos volt, hanem amúgy is érdekelte, hogy mi van velem, milyen volt a napom, milyen a meló és a többi és ez visszafelé is igaz volt. És tudtunk egymáshoz alkalmazkodni. Volt hogy nem tudtunk találkozni, mert délutános voltam, de volt olyan is, hogy ilyenkor korábban jött, csak hogy legalább lássuk egymást, beszélgessünk, csókolózzunk és elvitt a melóhelyre. De ritka ilyet találni.
Az elöttem szólók általában jól elemzik a helyzetet.
Szerintem pedíg nem csak elemezni kéne, hanem teljesen reálisan belegondolni.
gy fiatalember, aki DOLGOZIK!!!, mert szerencsére van munkája, az valószínüleg a magán´
Az elöttem szólók szépen elemeznek elméletben egy helyzetet, amit itt olvastak.
Szerintem nem elemezni kéne, hanem teljesen reálisan belegondolni a helyzetbe.
Adott egy fiatalember, akinek VAN MUNKÁJA, dolgozik. Ezt valószínüleg meg is becsüli és alárendeli magát a munkájának, hogy megfeleljen.
Tehát szerintem elképzelhetö, reális a kérdezö helyzete.
Megoldást sajnos nem tudok ajánlani.
Mindenki magából indul k, így én is. Nekem volt egy kapcsolatom, a barátom is vendéglátózott és én is. Mindketten 3 müszakban. Csak különbözö szállodákban. Volt, hogy egy hétig csak alvás közben láttam öt az ágyban; és fordítva is így volt.
Sajnos szakítottunk is, teljesen józan körülmények között. Nem volt az jó, hogy szinte soha nem tudtunk közös programot csinálni. A szexröl akor még nem is szóltam, hogy hol az egyik, hol a másik volt fáradt.
A vendéglátó teljesen jó példa. Nem arra mondtam hogy irreleváns.
Az irreleváns, hogy én nem vendéglátós vagyok, hanem tűzoltó. ;)
Mit csinál egy tüzoltó, ha egyszer reggeli, máskor esti, majd éjszakai szolgálatba van beosztva ? Ugyanolyan nehéz rendszeres életet folytatnia, mint pl. egy vendéglátósnak, ápolónak.... stb. A hangsúly a rendszertelen életmódon van.
Ezért gondoltam, hogy reális lehet a munkaidö miatti szabdkozása az azóta már olvastam, hogy nem jött össze ismerösödnek.
Egyébként sajnálom, hogy nem jött össze a dolog nálad.. :-(
Biztosan találsz jobbat majd , kívánom neked, mert kedves srácnak tartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!