Magammal vigyem a lovat vagy maradjon otthon?
Vegyél egy panell lakást, meg a ház földszintjén 2, egymás melletti garázst, amiket egybe nyitsz istállónak.
(Itt a Gyakorin tényleg mindenki milliomos???)
3-as, És miért baj az ha valaki “milliomos”?
Én 3 lovat is vittem magammal az egyetemre külföldre, lehet savazni ;)
Valakik nagyon irigykednek, hogy bezzeg nekik nem jár ló...
Ez van. A Kérdező családja megteheti, a tiétek nem. Az élet igazságtalan, és semmi jogotok becsmérelni a másikat.
Had ne mondjak az illetlen válaszokra semmit, kedves kérdező! Bocsáss meg, vissza kell tartanom a mondandómat!
De!
Viszont szerintem hallgass a szívedre. Én ha tehetném vinném magammal, gondolkodás nélkül. Hiába szeretem a családomat, nem bíznám senkire, (nálunk csak Én értek hozzájuk sajnos). Ha meg majd nem jön össze vissza tudod vinni úgy is gondolom, egy próbát megér!:) hallgass az előző hozzászólóra! Biztosan van ott több lovarda is! Szurkolok!^^ De ha úgy van írd ki Facebook-ra valami lovas csoportba, hogy keresel lovardát és ott a csajok rengeteget tudnának segíteni szerintem. Jó, ott is vannak olyan emberek, de elkell engedni. Szerencsés vagy!^^
Ha találsz olyan lovardát, ahol a lovad is jól érzi magát akkor én mindenképpen vinném, hisz így több időd lesz rá, ami neki is jó.
Viszont ez nagyban függ a lovardától, pl. ha jelenleg van legelője, ott meg egész nap boxban lenne, mert csak ez az opció van akkor önzőség lenne felvinni, hiába tudsz vele többet foglalkozni, mert sokkal jobb neki legelőn.
Bp-n nem sok a lehetőség, de a környékén számtalan jó lovarda van. Ha megengedhettek magatoknak magasabb árat és picit hosszabb utazási időt a lovardáig akkor találni fogtok jó helyet. (Pl. Törökbálint, Sóskút, stb.)
Ami még megfontolandó, mennyi időd lesz a lóra?
Egy orvosi mellett például sajnos a hétvégi lovazás a megoldható általában, így akkor már a jelenlegi helyén hagynám, ha hétvégére úgy is hazamész, megspórolva ezzel a Bp-i tartás +költségeit.
Illetve, mennyit szeretnél hazajárni? Ha minden hétvégén hazamész akkor nem valami jó, hogy lenne végre időd, de a lovad Bp-n maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!