Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Magammal vigyem a lovat vagy...

Magammal vigyem a lovat vagy maradjon otthon?

Figyelt kérdés
Szeptembertől(ha minden jól megy...) kezdek az egyetemen Budapesten. Az a dilemmám hogy melyik lenne a jobb megoldás magammal vinni a lovat Pestre vagy itthon hagyni. Itthon is bértartásban van egy nagyon jó kis lovardában nagyon jó árban. Pesten nyilván drágább lenne de nem is ez a legfőbb gond hanem hogy nagyon nehéz megbízható lovardákat találni...Viszont ha hétvégente hazajárok szerintem akkor is több időm lenne rá ha felvinném Pestre. Valaki akinek van tapasztalata ebben?

2020. máj. 2. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Lovas csoportokban érdeklődj. Pl Magyar lovas közösség, országos lovas közösség stb.. Nagyon változóak az árak. Kerületenként más más az ár.. Én vinném hogy ha van szabad időm ki tudjam használni vele.
2020. máj. 3. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
2 óra nem sok, lehet, hogy gyakran fogsz hazajárni. Szerintem előbb ezt tapasztalod ki, hogy mennyit leszel Pesten és mennyit otthon. Meg az sem mindegy, hol milyen lovardát találsz. Lehet, hogy ahol Pesten lenne, ott rosszabb lenne neki, és többet is járnál haza, mint most elsőre gondolod.
2020. máj. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!