Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik munkaidő...

Szerintetek melyik munkaidő beosztás a legcsaládcentrikusabb?

Figyelt kérdés

Mindennap 6-tól 2-ig dolgozni. De ugye ehhez elég koran kell kelni, mert be kell érni, csatlakozás.

Mindennap 4-ig dolgozni 8-tól. De kb. Így 5-re ér haza az ember, viszont legalább alszik egy kicsit.

Vagy egyik héten 6-tól 2-ig másik héten 10-től 6-ig. Tehát váltásban.

Szerintetek melyik a legcsaládcentrikusabb és legoptimálisabb? Ti melyiket választanátok, ha lehetne.

Köszi a válaszokat. :)

2020. ápr. 17. 20:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nő vagyok. :)
2020. ápr. 17. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, van-e gyermek, akit kísérni kell oviba/suliba. Ha nem, vagy pedig apuka részéről megoldott, akkor én egyértelműen a 6-14 közötti 8 órát preferálnám, mert így nem megy el az egész délutánod. Az, hogy kevesebbet alszol, nem feltétlen igaz, hisz ha 2 órával korábban lefekszel, máris kiegyenlítődött.
2020. ápr. 17. 20:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen ez teljesen jogos.

Gyermek még nincs, de szeretnénk már hamarosan.

2020. ápr. 17. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fél 8tól 4-ig, penteken meg fél2 ig..Gyereket el lehet vinni suliba reggel, en mind vegig igy dolgoztam, anyukám is, nekem ez a természetes
2020. ápr. 17. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Én a 3.at választanám 6-14 majd 10-18!

Jobban össze tudnánk egyeztetni apukával és én se purcannák ki az állandó hajnali keléstől!

2020. ápr. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!