Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is "fura" vagyok?

Szerintetek is "fura" vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok fura, de az osztálytársaim annak tartanak.

11.-es gimnazista vagyok. Iskola után heti 3x járok dolgozni 3-4 órát, szerintük ez nem normális.

Így legrosszabb esetben is 8-ra,de inkább előbb otthon vagyok. Valamelyik említett osztálytárs sport miatt szintén hasonló időben ér haza, ha nem később. Jegyeim nem romlottak (szeptember óta dolgozok ), 4,00 felett van az átlagom. Miért zavarja őket hogy edzés/városban lógás és társaik helyett én a munkát választom?!

2020. jan. 16. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg szokatlan, de szerintem nem rossz értelemben. Tapasztalatot gyűjtesz, jobban beleszoksz a munkába.

Nálunk a cégnél is van egy srác, aki gyakorlati helyként jár hozzánk heti két napot, de ezen felül is szokott jönni hétköznap vagy hétvégén. Mi bírjuk, jó arc, jól dolgozik.

2020. jan. 16. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valóban szokatlan, vagy ha már feltétlenül furának kell mondani, akkor legyen az, de nem negatív értelemben.

Ha esetleg ők meg negatívnak szánják, nyilván figyelmen kívül kell hagyni, hisz te is tudod, hogy ezzel nincs semmi baj, és jól csinálod.

2020. jan. 16. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Fura há! Amíg lehet, addig mé nem lógsz te is a városba? Pár év, azt dolgozhatsz eleget. Mondjuk úgy nem fura, ha valamire nagyon kell a péz, amire otthon viszont nem adnak, vagy még egyéb hasonló esetekben nem az.
2020. jan. 16. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Pozitiv ha van melette eleg szabad idod is, de ne feledd azert dolgozunk hogy eljunk es nem azert elunk h dolgozzunk, illetve ha felre tudod tenni a penzt azt erdemes, mert ha elvered akkor mar tobbet ernel valszeg a szabad idoddel.
2020. jan. 16. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy fura ez miatt. Azért tartanak "furának", mivel véleményem szerint ebben a korban a legtöbb ember megy a csorda után,és ami egy kicsit is eltér a megszokottól,azt ők enyhén,vagy nagyon megbotránkoztatónak vélik
2020. jan. 16. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem rossz, szerzel tapasztalatot,de azért ne feledd sportolni jó és szerintem kell is,szerintem azért szórakozz is ne hogy később ezt megbánd, régebben én azt hittem hogy milyen szuper dolgozni ezért leginkább csak azt csináltam igaz azért nem olyan sokat, most meg teljes munka időben kéne dolgoznom és nem szeretnék pedig muszáj, szórakozni szeretnék, úgy érzem ki maradtam a jóból, nem az ivásra gondolok itt, csajozás, hülyülés stb...

Dolgozni később is rá érsz.

2020. jan. 16. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha azért csinálod, mert nagy szükséged van a pénzre, az oké, de szerintem ez sok meló suliidőben, ráadásul hétközben. Egy jobb suliban nem lenne rá időd. Inkább tanulj és legyen jobb az átlagod!
2020. jan. 16. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgoztam, kb 1,5 évet.

Egy éve már nem melózom, de nem jókedvemből. Egyetem mellett (nekem) nehéz, nyáron meg egészségügyi okokból nem tudtam.

Sok pénzt hozott! kb 1 év alatt kerestem tisztán 600 ezret úgy, hogy általában heti 8 órát dolgoztam. Sok kicsi sokra megy.

19F

2020. jan. 17. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy hogy munka mellett is jó tanuló tudsz maradni. Szerintem nem fura, hanem dicsérete méltó. Én is ezt tettem volna de sajnos nekem több időbe telt hogy megtanuljam az anyagot.
2020. jan. 17. 20:42
 10/11 anonim válasza:
Nem vagy fura csak ami mostanában elfogadott bolmas megy attól érettebb. Ügyesen csináld tovább s tegyél egy kalappal a többire 😉
2020. febr. 28. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!