Szerintetek is "fura" vagyok?
Szerintem nem vagyok fura, de az osztálytársaim annak tartanak.
11.-es gimnazista vagyok. Iskola után heti 3x járok dolgozni 3-4 órát, szerintük ez nem normális.
Így legrosszabb esetben is 8-ra,de inkább előbb otthon vagyok. Valamelyik említett osztálytárs sport miatt szintén hasonló időben ér haza, ha nem később. Jegyeim nem romlottak (szeptember óta dolgozok ), 4,00 felett van az átlagom. Miért zavarja őket hogy edzés/városban lógás és társaik helyett én a munkát választom?!
Tényleg szokatlan, de szerintem nem rossz értelemben. Tapasztalatot gyűjtesz, jobban beleszoksz a munkába.
Nálunk a cégnél is van egy srác, aki gyakorlati helyként jár hozzánk heti két napot, de ezen felül is szokott jönni hétköznap vagy hétvégén. Mi bírjuk, jó arc, jól dolgozik.
Valóban szokatlan, vagy ha már feltétlenül furának kell mondani, akkor legyen az, de nem negatív értelemben.
Ha esetleg ők meg negatívnak szánják, nyilván figyelmen kívül kell hagyni, hisz te is tudod, hogy ezzel nincs semmi baj, és jól csinálod.
Nem rossz, szerzel tapasztalatot,de azért ne feledd sportolni jó és szerintem kell is,szerintem azért szórakozz is ne hogy később ezt megbánd, régebben én azt hittem hogy milyen szuper dolgozni ezért leginkább csak azt csináltam igaz azért nem olyan sokat, most meg teljes munka időben kéne dolgoznom és nem szeretnék pedig muszáj, szórakozni szeretnék, úgy érzem ki maradtam a jóból, nem az ivásra gondolok itt, csajozás, hülyülés stb...
Dolgozni később is rá érsz.
Én is dolgoztam, kb 1,5 évet.
Egy éve már nem melózom, de nem jókedvemből. Egyetem mellett (nekem) nehéz, nyáron meg egészségügyi okokból nem tudtam.
Sok pénzt hozott! kb 1 év alatt kerestem tisztán 600 ezret úgy, hogy általában heti 8 órát dolgoztam. Sok kicsi sokra megy.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!