Ez 10es skálán mennyire ijesztő vagy fura?
Na ez tényleg fura :D Képzeld el hogy a suliban majd azt mondja hogy az ő apja, vagy ilyesmi. A végén meg már anyukádat is. Meg olyan ruhákat fog hordani mint te. Azt fogja szeretni amit te. És ellopja az életedet. Nem viccből írom, van ilyen. Én a helyedben normálisan de leépíteném vele a kapcsolatot.
Vagy lehet csak nincs faterja, és neki érdekes apukád. Jóban vannak? Lehet ő neki az apakép. De érthető ebben az esetben is hogy zavar téged. Ha ez van akkor csak simán mondd meg neki hogy neked ez nem oké.
És miér van rákattanva apukádra? Honnan ismeri?
Amúgy tényleg furának tűnik, az alapján ahogy leírtad a srácot. o-o
Szerintem személyesen összesen csak kétszer találkoztak akkornigy csak köszöntek egymásnak, csak posztok és az én beszámolóim alapján ismeri. Nem is értem az egészet ez tényleg teljesen véletlenszerűen jött egyszer neki és ha szembesítem vele hogy ez beteges akkor csak nevet. De furcsa dolgai vannak tényleg. Váltig állítja hogy a Kardashian család tagjai konkrétan istenek és stb. Hihetné bárki hogy csak viccel, mi is azt hittük, de nem, senki nem tudja ennyire és ennyi ideig megjátszani.
Néha nem létező embereket talál ki és róluk mesél sztorikat, aztán később derül ki hogy nem is létezik és lehet tényleg van valami betegsége szegény srácnak mi meg folyton hülyének nézzük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!