Ez 10es skálán mennyire ijesztő vagy fura?
Nem az a probléma, hogy az osztálytársunkról először az irodalom tanárral beszélt, aki annyit mondott hogy neki is feltűnt hogy megváltozott. Az irodalomtanár szerint depressziós a fiú, akit ez a fura srac (:D) pszichopatanak nevez. Szerintünk meg csak kamasz és békén hagyhatnák. És nekünk mesélt arról amikor az iskolapszichológussal beszélt, de az a baj hogy elég komolyan vázolta neki a szituálciót és a pszichológus azt mondta hogy ‘nem feltétlen pszichopata ettől, de sajnos nem vehetek egy panaszt se komolytalannak ezért utána fogok nézni. (Ami annyit tesz hogy lehet bejön majd az osztályunkba teszteket csinálni hogy így is azt a szerencsétlen fiút vizsgálja akinek semmi baja, csak az hogy egy unatkozó osztálytársa pletykákat terjeszt.) És azzal hogy a pszichológus nem küldte el ezt a fiút, ezért még komolyabban él benne hogy márpedig az osztálytársunk pszichopata és mi vagyunk a hülyék ha nem látjuk.
Egyébként sajnálom próbálok nem túl bonyolultan írni csak elég fáradt vagyok én ehhez:D
Hogyan reagálsz, amikor ilyeneket mond az osztálytársad? Nem kell mindent komolyan venni, annak ellenére, hogy rezdületlen arckifejezéssel mondja ezeket. Vannak akik kíváncsiak, hogy bizonyos kijelentések milyen reakciót váltanak ki a másikból, vagy esetleg úgy reagálsz, hogy az neki tetszik. Kérdés, hogy honnan értesült, hogy új képe van... lehetséges, hogy facebook-ozott, apukád kirakta az új képet, te kommentáltad/lájkoltad facebookon és ez megjelent az Ő hírfolyamán, aztán egy kaján vigyor kíséretében kieszelte, hogy másnap ismét rád hozza a frászt azzal, hogy azt mondja beállítja a képét háttérképnek.
Legközelebb mondhatnád, hogy beállíthatja, ha Te is beállíthatod az Ő apukájának a képét, csak kíváncsiságból, hogy mit reagál.
Először egyáltalán nem reagáltam semmit, összeráncoltam max. a szemöldököm de különösebb reakcióm nem volt. Mostanában csak mondani szoktam neki hogy ugye tudja hogy ez nem normális és csak mosolyog rajta. Szerinten még élvezi is ha ezt megkapja a társaitól. A képeket úgy látja hogy facebook-on ismerőse (mostmár csak volt) a szüleimnek, de igazából ő az egész osztályból bejelölte a gyerekek szüleit, testvérét stb. (Azért ez is kicsit érdekes).
Az utóbbit úgy reagáltam le, hogy azt mondtam neki hoy ha xy ( az osztálytársunk akitől elmondása szerint fél) ugyanezt csinálná az ő apjával akkor kiakadna és rohanna megint az iskolapszichológushoz. Erre csak az volt a válasza hogy ‘Nem, apukámat elrabolhatná vagy amit akar, csak engem hagyjon békén’. (Csak mert a tévképzeteibe tartozik hogy az osztálytársunk nem csak pszichopata de embereket rabol el, meg kislányokat bánt stb. Nem is tudom miket mondott. Eddig ezzel se foglalkoztunk különösebben de mostmár őszinténszólva elég idegesítő)
Esetleg nem mentek ti is el az iskola pszichológushoz többen és említitek meg hogy ez a gyerek meg egy szociopata? O-O
Szerintem ráillik a leírás.
Vagy ti találjatok ki dolgokat, pl.hogy zaklat titeket, habár ez félig meddig igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!