Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként miért fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként miért fantáziálok nőkről?

Figyelt kérdés

Mostanában azon veszem észre magam, hogy mindenféle szép nőkről fantáziálok, és pusztán hajt a kíváncsiság hogy milyen lehetne random nővel egy szex. Még nem volt soha együttlétben részem csak csókok még amikor nem tudtam eldönteni hogy mit is akarok... Van aki hasonló cipőben van vagy járt?

29/F.

2020. máj. 4. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
A meleg pasik nem fantáziálnak nőkről. Te valószínűleg biszex vagy, de ettől még érdekelhetnek jobban a pasik.
2020. máj. 4. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem szégyen az, ha nem vagy bunyernyák. Habár a libsik azt akarják sugallni.
2020. máj. 4. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha létezik kíváncsi heteró akkor miért ne létezhetne kíváncsi meleg? Csak erről ugye nem akarunk beszélni, mert a hülye homofóbok rögtön hivatkozási pontként használnák, hogy "NA MÉGIS GYÓGYÍTHATÓ?! NEKI MÉGIS SIKERÜLT?!"
2020. máj. 4. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek előzővel. Nincs a kíváncsisággal baj. Én csókolóztam már lánnyal, nagyon jó volt, érzelmileg vonzanak. De ettől nem vagyok bi, még ha kipróbálnám akkor se lennék, mert tudom, hogy szexuálisan a férfiak vonzanak.
2020. máj. 4. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as és 4-es én is ezt gondolom erről! ☺️ Egyébként igen, ezt utálom hogy a melegeket folyton hátrányos megkülönböztetések érik folyton, nem fantáziálhatnak mert akkor te meleg vagy.. Mert a heterók persze fantáziálhatnak mindenről, nekik mindent lehet gondolják ők.
2020. máj. 4. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert biszex vagy, keress rá a neten: Kinsey skála. A skála jobb oldalán, de nem teljesen a szélén helyezkedsz el, van valamilyen fokú biszexualitás is benned. Ez sokakkal előfordul.
2020. máj. 4. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
könyörgöm attól, mert elképzel valamit, még nem kell beskatulyázni. Persze lehet, hogy enyhén bi, de hagy döntse már el ő. Egyik előző vagyok és szerintem teljesen természetes képzeleti szinten vagy ha esetleg kipróbálná. Vannak hetero lányok is, akik lányokkal csókolóztak, de ettől nem lettek biszexuálisok-
2020. máj. 4. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"könyörgöm attól, mert elképzel valamit, még nem kell beskatulyázni"

Jaja, meg ha le is fekszik lányokkal akkor sem, mert csak kíváncsi meleg ahogy vannak kíváncsi heterók is. NINCSENEK! Ez a definíciója a biszexualitásnak. Arra miért nem kíváncsi, hogy milyen lóval vagy hullával? Mert nem zoofil vagy necrofil. Ott a Kinsey skála lehet olvasgatni. Az emberek többsége valamilyen szinten biszexuális de mindenki úgy fél ettől a szótól mint a tűztől. Pont, hogy az skatulyázás, hogy csak heteróban és homóban tud mindenki gondolkodni. És ha nem heteró, hanem biszex akkor mi van? Vagy ha nem meleg hanem biszex akkor mi van? Attól féltek, hogy kényszeríteni fogják, hogy lánnyal legyen? Hát nem. Semmivel sem lesz rosszabb helyzetben mint ha full meleg lenne.

2020. máj. 5. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincsen azzal, ha netán biszex, de nem biztos, hogy az. Úgy gondolom, hogy kíváncsiság lehet mindenkiben. Valakinél úgy nyilvánul meg, hogy nem undorodik az ellentétes neműektől, de nem is kifejezetten vonzza. Mint pl én. F/M
2020. máj. 5. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!