Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfurább amit melegként sráccal átéltél szexben?
szex közben belém pisilt...
megbeszéltük, hogy lehet pisi is, de nem gondoltam, hogy így...
29/f/bi - passzív
Azt kérte, hogy fojtogathasson szex közben, de nem mentem bele
Nem szeretem, ha erőszakosak velem
18f
Egy jó haverommal sétáltunk majdnem 10 éve egy este a Károlyi-kert mellett a belvárosban, amikor az az ötlete támadt, hogy pisilnia kell, de igyam meg. (Addig tényleg csak haverok voltunk, pár alkalmi szex csak később volt vele, azok se hétköznapiak)
Letérdeltem tehát 2 parkoló autó közé, takarásban, és megittam amit a számba engedett. Azóta tudom, hogy milyen íze van a pisinek, hát, nagyon nem finom. :)
32/f
off Ilyen szituációt, mint amit az #5 írt, akkor tudok elképzelni esetleg, ha mindkét fél full részeg, és azt se tudják mit csinálnak... 😅
Csak, h a kérdésre is válaszoljak, nekem is pisiszexszel kapcsolatos volt a legextrémebb élményem, ami megtört velem idáig. Amit pedig nem tettem meg az, h a srác kért, h fojtogassam dugás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!