Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként azt érzem nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként azt érzem nehéz munkahelyet találni, ti is ígyvagytok vele?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 15:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nemhogy nehéz, esélytelen..
2020. ápr. 26. 15:16
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Mi köze a munkáltatódnak a szexuális orientációdhoz? Az biztos hogy van hátrányos megkülönböztetés de szerintem a szexuális szokásokat vagy erre utalást nem kellene a kirakatba kitenni és akkor nem is tudnának megkülönböztetni.
2020. ápr. 26. 15:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Sem utalást nem szoktam tenni, el se mondom. Játszom a heterót. Csak ez egy férficsapatban mondjuk kissé nehéz..
2020. ápr. 26. 15:21
 4/18 nonamenickname ***** válasza:
91%

Semmi negatívumot nem tapasztaltam eddig egyetlen munkahelyemen sem, illetve egy állásinterjún sem volt téma.

Nem hiszem hogy ezzel lenne a probléma.

2020. ápr. 26. 15:23
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Miért? Ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy ráhajts a munkatársaidra? Ennek semmi köze a melegségedhez, ha nem bírsz magaddal és ezért néznek ki.
2020. ápr. 26. 15:25
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Oda kell vagy kellene figyelni, hiszen ebben semmi különbség nincs, ha én is ráhajtanék az új kolleganőkre, akkor engem is diszkriminálnának.
2020. ápr. 26. 15:29
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Mi köze mindehhez a munkavégzéshez? A nemi életed csak rád tartozik, így nem kell senki orrára kötni, tehát emiatt nem nehezebb elhelyezkedned, mint bárki másnak, a micsodádat pedig tartsd a nadrágodban, a kollégáidra emberként tekints, ne lehetséges döngetőtársra. Mi ebben olyan nehéz?

Én egy biszex nő vagyok, mégsem tudja rólam egy kollégám se, és nem is feltételezi rólam egyik sem, hiszen semmi olyan nem mondok, vagy teszek, amiből következtethetnének rá.

2020. ápr. 26. 15:46
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Szóval akkor szedjük össze amit tudunk.

Meleg vagy, és van munkád, miközben ez lehetetlen ugye szerinted.

Fiú csapatban dolgozol, gondolom ők heterók.

Tehát melegkénr dolgozol hetero pasik között. Tényleg lehetetlen munkát találni...

Itt most felmerül benne a kérdés, hogy munkát nehéz találnod, vagy a farkad és a fantáziád kordában tartanod nehéz.

2020. ápr. 26. 16:04
 9/18 Croissant0101 ***** válasza:
87%

Szerintem sem lehetetlen. Nekem is van és semmi gond. Tudják a kollégák hogy mi a szitu és elfogadják.

Illetve egy barátom gyárban dolgozik, szintén hetero pasik között és ott is tudják róla a dolgot és semmi gondja nincs. Neki a párja építkezésen dolgozik mint kőműves. Szóval ugyanúgy kapsz munkát és akár a tipikusan hetero szakmákban is ugyanúgy el lehet helyezkedni. Ez szerintem nem ezen múlik, hanem hogy mit produkálsz egy állásinterjún.

2020. ápr. 26. 16:11
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha állásinterjún a "kérem meséljen magáról" résznél benyögöd hogy "meleg vagyok" akkor igen, tényleg lehetetlen.
2020. ápr. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!