Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szegeden egyszerűbb melegként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden egyszerűbb melegként meglenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ha minden jol megy szeptembertől leszek ott egyetem miatt, és kisvárosból kiszabadulva bízom benne, hogy ott egyszerűbb lesz ezzel a dologgal élni. Van aki ott tanul és tudna mondani bármit? Könnyen össze lehet ott barátkozni lányokkal?:D Elore is koszonom :)

#egyetem #meleg #Szeged #szegedcity
2020. ápr. 16. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Mielőtt értelmetlen komment érkezne, kérlek gondold át magadban, hogy ez mivel teszi jobbá az életedet, ha semmivel, hanyagold a negativ kommentet :) Köszi.
2020. ápr. 16. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros helyzet:D milyen kar/szak amire jelentkeztel?
2020. ápr. 16. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemvárosokban általában toleránsabbak az emberek, szóval hajrá. :D
2020. ápr. 16. 23:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonoom, remenykedem :D
2020. ápr. 16. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem nem lesz gond, Szegeden tanulok és nem csinálok titkot abból melyik nemhez vonzódom. Nem én vagyok az egyetlen :D van, akin látszik, hogy nem annyira elfogadó, de ilyen nem sok van. Én legalábbis így tapasztaltam.

Sok sikert a felvételihez!

2020. ápr. 16. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!