Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Szerintetek el fog hagyni emiatt? 20f
Full passzív srác vagyok.
A barátom nagyon szexmániás és szeretne minden nap megdugni.
Viszont én nem bírom a napi szinten történő anális szexet.
Ne értsetek félre, szeretem ha megdugnak, hisz' passzív vagyok, viszont nekem a napi szintű anális szex sok, tehát a mennyiséggel van bajom.
Szinte napi szinten téma ez a dolog nálunk, és sokat veszekszünk is emiatt. Azt mondja, hogy önző vagyok, és hogy nem akarom, hogy neki jó legyen. Meg olyanokat vág a fejemhez, hogy én biztos nem kívánom őt, ezért nem akarom minden nap, meg hogy lehet hogy mástól megkapom az anált, ezért őt már nem is akarom. Tehát már konkrétan olyanokkal jön, hogy szerinte megcsalom.
Szerintem nem vagyok az önző egyébként, sőt, próbálok a kedvére tenni máshogyan. Pl napi szinten ki szoktam elégíteni a számmal, tehát az orális szex napi szinten megy...
Mondtam neki, hogy heti 3-szor bevállalom az anált, mert ennél több nekem nem esik jól, de olyanokat mond, hogy akkor inkább kiveri magának...
Ti mit tennétek a helyemben? Most tényleg én vagyok a hibás? Nem szeretném, ha erre a dologra rámenne a kapcsolatunk, mert amúgy ezt leszámítva jól megvagyunk. Attól is félek, hogy ő majd talál magának máshol kielégülést.
Egyébként 5 hónapja vagyunk együtt, és az utóbbi két hónapban áll fenn ez a probléma nálunk. Előtte sem volt heti 3-nál több anál, szóval nem értem, hogy azóta mi változott, hogy többet akar. Változhat ennyire valakinek a szexigénye?!
Én 20 éves vagyok, ő pedig 28 éves.
Mintha csak magamat olvastam volna egy időgépből, úgy 6-7 évvel ezelőtt.
Ne legyen igazam, de, ha valaki ennyire szexéhes, akkor az biztosan nem fogja beérni eggyel. :)
Elég manipulatívnak tűnik a barátod, szóval óvatosan. Bár mondhatunk itt neked bármit, akit szeretsz, annak könnyen találsz majd kifogásokat.
Legjobbakat kívánom nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!