Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Szerintetek el fog hagyni emiatt? 20f
Full passzív srác vagyok.
A barátom nagyon szexmániás és szeretne minden nap megdugni.
Viszont én nem bírom a napi szinten történő anális szexet.
Ne értsetek félre, szeretem ha megdugnak, hisz' passzív vagyok, viszont nekem a napi szintű anális szex sok, tehát a mennyiséggel van bajom.
Szinte napi szinten téma ez a dolog nálunk, és sokat veszekszünk is emiatt. Azt mondja, hogy önző vagyok, és hogy nem akarom, hogy neki jó legyen. Meg olyanokat vág a fejemhez, hogy én biztos nem kívánom őt, ezért nem akarom minden nap, meg hogy lehet hogy mástól megkapom az anált, ezért őt már nem is akarom. Tehát már konkrétan olyanokkal jön, hogy szerinte megcsalom.
Szerintem nem vagyok az önző egyébként, sőt, próbálok a kedvére tenni máshogyan. Pl napi szinten ki szoktam elégíteni a számmal, tehát az orális szex napi szinten megy...
Mondtam neki, hogy heti 3-szor bevállalom az anált, mert ennél több nekem nem esik jól, de olyanokat mond, hogy akkor inkább kiveri magának...
Ti mit tennétek a helyemben? Most tényleg én vagyok a hibás? Nem szeretném, ha erre a dologra rámenne a kapcsolatunk, mert amúgy ezt leszámítva jól megvagyunk. Attól is félek, hogy ő majd talál magának máshol kielégülést.
Egyébként 5 hónapja vagyunk együtt, és az utóbbi két hónapban áll fenn ez a probléma nálunk. Előtte sem volt heti 3-nál több anál, szóval nem értem, hogy azóta mi változott, hogy többet akar. Változhat ennyire valakinek a szexigénye?!
Én 20 éves vagyok, ő pedig 28 éves.
Egy kapcsolat két emberen múlik, és a barátod ha ilyeneket mond, amellett hogy egy bunkó paraszt, pont hogy ő az önző..
A helyedben megmondanám neki, hogy lehet választani: vagy te, vagy a farka. Döntse el, de ne a te életed tegye tönkre ilyen gyerekes viselkedéssel, mert ez az..Ha ez így folytatódik, később vagy túl féltékeny( most is van benne), vagy ő fog elkóricálni mások után. Hozzon döntést.
Egyetértek az előttem szólókkal.
A leírtak alapján a saját önző szükségleteit próbálja rád tukmálni a lehető leggusztustalanabb módon, érzelmi zsarolással. Itt pont ő az, aki nem hajlandó kompromisszumra, és egyből rinyálni kezd, hogy más bezzeg örülne, ha ennyire kívánná. Ez megint csak érzelmi manipuláció, és a te testi jóléted teljes figyelmen kívül hagyása. Annak ellenére, hogy te megpróbálod kárpótolni őt.
Ezt a fajta viselést, hozzáállást én nem tűrném el, egy kapcsolatban mindkét félnek áldozatot kell hozni és törődni a másikkal.
Szóval mindenképp beszélj vele, határozottan, és ha továbbra is ez lesz a hozzáállása, akkor nincs miről tovább. Ne pazarold rá az időtet, érzelmeidet.
Egyet értek a többiekkel. Itt megint te adtad be a derekad sajnos.
Szerintem elég sokan leírták megindokolva, hogy miért nem jó ez a helyzet közöttetek, és miért nem megy majd ez hosszú távon. Sajnos ha nem hallgatsz másokra, akkor így segíteni sem lehet.
De egyszer ha szeretem?! Szeretem annyira, hogy megteszem a kedvéért. Az se lenne jobb, ha elhagyna, mert akkor tuti magamat okolnám, hogy nem tettem meg mindent. Ez még egy jobbik rossz, maradjunk ennyiben. Ezután meglátom, mi fog változni, minden további dolog pedig ennek a függvénye lesz.
Egyébként tényleg köszi a véleményeteket, rendesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!