Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akarja a barátom hagyni hogy lánnyal lefeküdjek?
Mondtam a pasimnak hogy kipróbálnám lánnyal,csak testileg a lányokhoz is vonzódok...De azt mondta ha megtudja hogy megteszem akkor szakít...De nem mondja miért...
19/L
Honnan tudná meg?
Az útkeresés magánügy.
Azért, már megbocsáss, mert ezek szerint a srác egy korlátolt barom.
Már miért ne próbálhatnád ki? Az én csajom állna elém ilyennel, csak egy feltételem lenne: ha bejött neki, utána hozza haza a csajt :) ennyi.
31/F
Mert neki nem fér bele a kapcsolatba, s az is teljes mértékű megcsalásnak számít neki, ha se érzelem, se behatolás nem történik.
Marad antitokban kipróblás, vagy önmegtartóztatás, vagy szakítás
Amúgy még azt mondta hogy nekem ő biztos nem elég azért kívánom a nőket...(De elég,de aki biszex az ilyen mást is kíván)
Meg ha én őt szeretem akkor miért kívánom más testét...
Esetleg ha egy hármassal nyitottál volna, akkor még lehet elgondolkozik, ha nagyon nyitott ember.
Viszont enélkül, hogyan gondod?
"Szia drágám, átszaladok xy barátnőmhöz kefélni egyet, este jövök!" - Vagy hogyan? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!