Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akarja a barátom hagyni hogy lánnyal lefeküdjek?
Mondtam a pasimnak hogy kipróbálnám lánnyal,csak testileg a lányokhoz is vonzódok...De azt mondta ha megtudja hogy megteszem akkor szakít...De nem mondja miért...
19/L
51: Régi ez a kérdés már ahhoz hogy oszd az eszet, nem gondolod?
Amúgy ha nem tetszik ne olvasd,görgess tovább!
"Amúgy ha nem tetszik ne olvasd,görgess tovább!"
LOL, elolvastad a válaszát? Adott egy lehetséges magyarázatot a feltett kérdésedre.
Ehhez képest lehurrogod.
Logika...
Én is biszexuális lány vagyok, szóval elméletileg azonosulnom kellene a mentalitásoddal, mégsem megy. Ha együtt vagyok valakivel, az azért van, mert szeretem, tehát nem érzem szükségét annak, hogy akárki máshoz hozzányúljak, illetve még ha piszkálja is a fantáziámat a dolog néha, sosem lennék rá képes, mert úgy érzem, megaláznám vele a páromat.
Remélem, a kérdés kiírása óta már visszatáncoltál valamelyik exedhez, hiszen állandóan hozzájuk hasonlítgattad a legutóbbi párodat (akit egyébként meg sem érdemelsz/érdemeltél), biztos hatalmas szerelem lehetett köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!